Můj kousek štěstí

Josífek jí dává zabrat

Je to náročné, ale Vendula Pizingerová září štěstím

Bude mít za pár dní významné kulatiny a zdá se, že je prožije v poklusu. Vendulu Pizingerovou (49) zaměstnávají její dva chlapi na plný úvazek a nějaké ohledy na věk tu rozhodně nejsou na pořadu dne.


O šestnáct let mladší manžel Josef (34) se přes svůj věkový „handicap“ ujal role hlavy rodiny s plnou vervou a pochopil ji zřejmě i v tom smyslu, že žena je pracovní síla a o rodinu se stará do roztrhání těla, zatímco muž je tu přes „výcvik“ osádky domu.


Josef ji prý občas poškádlí, že chce ještě holčičku.

Prezidentka nadačního fondu Kapka naděje si ostatně párkrát povzdechla na téma jak pod dohledem svého muže pěstuje náročný tělocvik. Malý Josef (1) je silně fixovaný na tatínka, ale když už to s chlapečkem na klíně u počítače není k vydržení, slyší matka:

„Prosím tě, vem si toho kluka...“ a Vendula aby si snad koupila vodítko na tygry, protože syn je po tatínkovi velmi živý. Starší syn Jakub (16), kterého má Vendula s tragicky zesnulým skladatelem Karlem Svobodou (†68), je sice rozvážnější, přesto jeho matka přiznává, že na přísloví „malé děti malé starosti, velké děti velké starosti, rozhodně něco bude.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden