Moje sladké tajemství

Jsem do tebe blázen!

Zamilovaná žena celá rozkvete, září a nejraději by všechno, co cítí, vykřičela do světa.  To chlap bývá drsňák a svou náklonnost moc vyjadřuje. Dělá to svým vlastním, chlapským způsobem. Máme pro vás překlad mužské řeči!

Chlubí se s vámi
Je jedno, kolik vám je let. Muž, který to s vámi myslí vážně a chce vám dát najevo, že s vámi počítá, vás bude brát všude s sebou a bude vás chtít co nejdříve seznámit se svými přáteli a rodinou.

Bere vás vážně a tak chce, aby celý jeho svět viděl, že už není sám a že si našel úžasnou ženu. A taky už vás nevnímá jako dvě samostatné jednotky, ale jednu společnou.

Nemůže se na vás vynadívat 
Tak ráda byste slyšela, co pro něj znamenáte, ale on prostě není žádný vyznavač lásky? Tak si všímejte jeho způsobů, jak vám projevuje svou přízeň.

Kolikrát jste ho třeba přistihla, že se u televize místo na film dívá chvílemi na vás? Nebo když sedíte naproti sobě, zahledí se na vás dlouhým pohledem? Tak dělejte, že o tom nevíte a tvařte se jako bohyně přirozenosti.

Místo „Miluji tě, ale „Zbožňuji tě“
Někteří muži vyznání „Miluji tě“ vůbec nepoužívají, připadá jim to příliš ohrané, ale ženy to touží slyšet. Chlapi svoji lásku vyjadřují jinak, proto je potřeba jim naslouchat a číst vyznání i v jiných větách.

Třeba „Zbožňuji tě“, nebo „Mně je s tebou moc hezky“. Když vám muž řekne konkrétně to, co cítí, je to vyznání mnohem upřímnější než to obehrané „Miluji tě“.

Dává najevo, že jste nejlepší
Muži si s kamarády nepovídají o svých vztazích. Pokud je ale do vás blázen, bude o vás mluvit. Pro něj jste prostě nejlepší, za všech okolností.

Rád se totiž pochlubí vašimi úspěchy v práci, nebo třeba tím, že jste se začala učit břišní tance. A často z vás dělá superženu i kvůli naprosto obyčejným věcem, které vy považujete za nezajímavé, ale jemu imponují.

Chce s vámi trávit svůj čas
Muž, pro kterého jste ta pravá, chce být neustále s vámi i mimo ložnici, a to i přesto, že máte spolu klidně ten nejlepší sex na světě.

Pro něj je totiž důležité si užívat vaší přítomnosti i při jiných činnostech. Jestliže pro něj nejste žena pro život, ale jen na přechodnou dobu, pravděpodobně s vámi nebude toužit trávit tolik volného času a omezí se hlavně na postel.

Nejde mu jen o sex


Zatímco na začátku vztahu je sex hlavně o poznávání těla toho druhého a posouvání hranic. Čím déle spolu jste, tím více se proměňuje. Protože sex mezi lidmi, kteří se mají skutečně rádi, je jiný.

Mnohem intimnější a procítěnější. Zvlášť muži mění své sexuální chování, když jsou zamilovaní. Více si pak potrpí na oční kontakt, který je jinak dominantou spíše ženy.

Odhalí vám svá slabá místa


Pokud o vás chlap opravdu stojí, dokáže vám otevřít i svou třináctou komnatu. Není pro něj jednoduché se takto odhalit a ukázat třeba i svoji Achillovu patu.

Chce být před vámi jako nový člověk, který si s sebou nenese žádné stopy minulosti. Proto vám řekne o sobě všechno, kolikrát třeba i to, co ani slyšet nepotřebujete. Pokud se takové otevřenosti odváží, oceňte to.

Chce, abyste byla šťastná

Chlap, který vás miluje, bude chtít udělat všechno, aby vás potěšil, i když mu to nebude příjemné. Mohou to být i takové drobnosti, jako že po sobě začne sklápět záchodové prkénko nebo se naučí házet špinavé ponožky do koše na prádlo a ne na zem.

Pakliže se kvůli vám naučí uklízet prádlo tam, kam patří, tedy špinavé do koše, čisté do skříně, má vás rád.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden