Můj čas na kafíčko

Jsou kolegové, nebo už milenci?

Ačkoli oba žijí v naoko spokojených manželstvích, má to mezi nimi během natáčení pořádně jiskřit. Už pár týdnů se šušká, že k sobě mají velmi blízko herci ze seriálu Jedna rodina Lenka Zahradnická (37) a Filip Blažek (49).

Proč je to k sobě asi tolik táhne a opravdu se může stát, že spolu jednoho dne skončí v posteli? Zahradnická je relativně krátkou dobu manželkou Michala Vavra, Blažek si zase před časem vzal jistou Jolanu Blažkovou (42). V obou případech se ale proslýchá, že nejsou v manželstvích stoprocentně spokojení.

Filip Blažek (49).

Chybí jí bouřlivá minulost?

U herečky to bude nejspíš proto, že byla v životě zvyklá chodit s úplně jinými typy mužů. Dříve si ráda užívala s pohlednými herci a zpěváky. Na mysli máme zejména její románky s Tomášem Klusem (36) nebo Vojtěchem Dykem (37). S oběma prožívala vášnivé chvilky a možná jí něco podobého s Vavrem chybí.

Podobně na tom má být i Blažek. O tom se ví, že část života strávil s krásnou herečkou Lucií Benešovou (48). Momentálně je s Jolanou, o které se ví, že propadla plastickým úpravám a postupem let se z ní stává někdo úplně jiný.

Jolana v honbě za plastickou iluzí

Nejenom že má chirurgicky upravená prsa, ale také podstoupila plastiku břicha a rovněž operaci víček. A možná právě přirozená krása, kterou Zahradnická oplývá, Blažkovi začíná v životě chybět.

Nehledě na to, že už pochybuje i sám o sobě, a to hlavně proto, že mu kolegové často naznačují, že i on stárne. „Přijdu si, že se tak trochu rozpadám. Lidé mi říkají, ať se podívám do občanky,“ prozradil herec.

Skončí nakonec s kolegyní v posteli?

A možná právě proto, aby nejen okolí, ale i sám sobě dokázal, že je na tom stále dobře, zkusí svést nějakou mladší kolegyni. A Zahradnická, s níž pravidelně natáčí, je pro něj ideálním cílem.

Uvidíme tedy, jestli jiskření „na place“ brzy přeroste v něco ještě důvěrnějšího. Často se stává, že vztahy na pracovišti se postupem času promění v milenecký poměr. A Zahradnická s Blažkem by se k sobě opravdu hodili, byli by na první pohled bez nadsázky krásný pár.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden