Můj čas na kafíčko

Jsou lepší muži, nebo psi?

Říká se, že muži jsou svým chováním jako psi a ženy jako kočky. Nabízíme vám několik pohledů na to, co spolu mají naši miláčci společného!

Starého psa novým kouskům nenaučíš...

Čím je pes i chlap starší, tím je jeho výchova horší. Větu „Mě už v mém věku nepředěláš, na to jsem už moc starý“ nejspíš všechny známe.

Jako malí jsou k sežrání...

Milujete štěňátka, jejich oddaná kukadla, nevinný výraz i to, jak nespoutaně se umí radovat z vaší přítomnosti? I tak vypadají muži. Někteří si nevinný kukuč udrží do stáří, stejně jako se nešikovnosti nezbaví nikdy.

Čím menší, tím většinou také vzteklejší...

Bernardým, vlčák či doga si občas štěknou, zato takový mrňavý krysařík, to je řevu. Muži jsou na tom obdobně. Ti rozložitější kolikrát vrčí, ale nekoušou, zato ti snadno přehlédnutelní se o místo na slunci umí zatraceně hlasitě přihlásit!

Hlídají si své teritorium...

Jakmile se v jeho dosahu objeví sok, zavětří a hájí si své území i paničku. Ke gauči v obýváku žádnou konkurenci ani soka nepustí. Jinak je pokousání zaručené.

Výcvik? Hned zkraje...

Není nic horšího než nevychovaný pes a muž, který si dělá, co chce. Pak je nutný výcvik. Zvedání prkénka nahoru, nutnost čekat na paničku, než se oblékne...

Schovávají si poklady...

Kost je zahrabaná málo hluboko. Ani kapsa kalhot v koši na prádlo není zrovna bezpečné místo. Při provalení následuje výraz „O tom já nevím“...

Nedočkavě čekají...

Chlap i pes na vodítku na vás vždy rádi počkají před obchoďákem. Hlavně aby nemuseli dovnitř. Vždy je kolem nich ještě aspoň jeden souputník a zoufalec.

Tak moc se bojí...

Zvuk z mixéru, robotu, myčky nebo pračky je děsí k smrti. Hlavně nechtějte, aby ty spotřebiče používali.

Hřejí vás v posteli...

I když vás někdy rozčilují k zbláznění, v noci vás dokážou zahřát tak, že jim všechny neplechy odpustíte. A tak je dál milujte, hýčkejte a rozmazlujte.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden