Moje šťastná hvězda
Jsou snad jenom kamarádi?
Vypadalo to na lásku jako trám. V jejich vztahu ale hodně věcí nehraje. Jde jen o další divadélko před veřejností?
Jsou snad jenom kamarádi?

Jsou spolu, ale bydlí každý sám. LUCIE VONDRÁČKOVÁ (43) a její zajíček ZDENĚK POLÍVKA (24) mají velmi podivný vztah. Někteří říkají, že jsou spíš jako sourozenci.

Pokaždé když jeden o druhém hovoří, poslouchá se to velmi pěkně. Ale tak nějak chybí emoce. Důkaz, že je mezi nimi něco víc než jen pár hezkých slovíček. Nezachrání to ani sem tam nějaká fotka, kterou si dají na sociální sítě.

Vztah zpěvačky Lucie Vondráčkové (43) a sportovce Zdeňka Polívky (24) je prostě jen málo uvěřitelný. Možná k tomu přispívá i fakt, že se hovoří o tom, že prý měla „domluvený“ i předchozí románek s moderátorem Petrem Vojnarem (47).

Prostě habaďúra pro média. S Polívkou to přitom nejprve vypadalo velmi vážně. Oba tvrdili, že jsou spolu moc šťastni. Pak se ale začaly objevovat drobné indicie, že to nemusí být až tak horké.

Hokejista prý není z jejího nového vztahu příliš nadšený.

Scházejí se, jen když mají chuť?

Ona nemohla na jeho důležitý zápas, on se neukázal na její akci. A pak jejich oddělené bydlení, to také důvěryhodnosti nepřidává. Protože když dva lidé hovoří, jak bez sebe nemohou být a hrozně se milují, a pak vyjde najevo, že bydlí každý sám, nejde to zkrátka příliš dohromady.

Tím spíš, že se Polívka nechal slyšet, že se scházejí, když to tak nějak samo vyplyne. To je tedy romantika a láska jako hrom! Polívka má prý navíc co dělat, aby se vůbec uživil. Kromě náročného tréninku a zápasů MMA musí ještě chodit do normální práce. Takže by mu určitě pomohlo, kdyby nemusel platit nájem a ubyla mu alespoň jedna starost.

Sestěhování by tak mělo být logickým krokem. Ovšem realita je jiná, nic takového není na pořadu dne. Teď jen, jestli si zajíček nenechává zadní vrátka. Přece jen by měl raději prohánět mladé holky…

Mají mezi sebou vztah jen naoko?

Slavný exmanžel je proti?

A je tu ještě jedna věc. V zákulisí českého showbyznysu se povídá, že na Vondráčkovou má stále vliv její exmanžel, hokejista Tomáš Plekanec (40). Nejde prý o to, že by jí diktoval, co má kdy dělat. Nakonec, žije si spokojeně s bývalou tenistkou Lucií Šafářovou (36).

Ale podle všeho mluví, nebo minimálně chce mluvit do toho, kdo je blízko jejich společných synů Adama (7) a Matyáše (11). A údajně není moc nadšený z toho, že by měl kluky spoluvychovávat někdo, kdo byl sám ještě před pár lety dítětem. V tomto ohledu však zřejmě Polívkovi křivdí.

Na svůj věk je velmi rozumný

Zápasník je podle jeho přátel velmi zodpovědný a svědomitý. Ale povídejte to tátovi, který se bojí o své syny. A v živé paměti máme dobu, kdy se Vondráčková s Plekancem rozváděli. Nebylo to nic pěkného, takže zpěvačka asi nebude chtít, aby se konflikt znovu vyostřil. Možná i proto je Zdeněk Polívka stále ve svém a do žádného vážnějšího kroku se nehrnou.

reklama
Související články
Na první pohled to u nich vypadá jako láska z pohádky. Ale když si herečka Sara Sandeva (27) přivedla domů Jakuba Prachaře (41) ze seriálu Dvojka na zabití, křižovali se úplně všichni. Rozvedený čtyřicátník s dítětem, kterého média propírají kvůli bouřlivému rozvodu s Agátou Hanychovou (39). Řešil se majetek, dítě i nevěry. „Sarinko, to stejně nevydrží, viď? Jen teď je to hezký,“ ptala se Sandevy […]
Její účast ve StarDance může být velmi krátká. Lucie Vondráčková (44) přiznala, že se bojí. Povídá se, že je v ohrožení celá její kariéra. Za všechno může seriál Ulice! Diváci se s ní nebudou mazat a pošlou ji z taneční soutěže StarDance domů hned v prvním kole. S takovým scénářem podle všeho Lucie Vondráčková (44) částečně počítá. V seriálu Ulice […]
Jeden zdravotní problém za druhým. Vše způsobené faktem, že Dara Rolins (51) tvrdošíjně bojuje proti stárnutí, a možná tak přehlíží hranice toho, co je ještě schopna pro svou krásu podstoupit. Proč to všechno dělá? Říká se, že chce zůstat mladá a krásná hlavně proto, aby ji neopustil partner Pavel Nedvěd (52). Udržet si fotbalistu bude […]
Už si myslela, že si snad ani nikoho nenajde. Dva roky po rozchodu s manželem Jaroslavem Vítem (47) a jen pár měsíců po oficiálním rozvodu ale krásná moderátorka Iveta Lutovská (41) vykřičela do světa, že je konečně zase zamilovaná! „To je můj Vojta,“ tetelila se blahem na přehlídce v Brně. A nutno dodat, že modrooký […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz