Moje šťastná hvězda

Jsou spolu už jen ze zvyku?

U herečky doma se prý žádné výbuchy emocí nekonají! Manželovi se přizpůsobila.

LJUBA KRBOVÁ (62) s ONDŘEJEM NEFFEM (76) tvoří pár už mnoho let a teď prozradili, jak to u nich funguje. A do idylky to má pořádně daleko!

Hvězda seriálu Ulice Ljuba Krbová (62) s manželem Ondřejem Neffem (76) patří ke stabilním párů showbyznysu. A přestože ani jim se nevyhnou drobné neshody, talíře u nich prý nelétají. „Já jsem ranní ptáče a Ljuba ožívá v noci,“ prozradil Neff jednu z mála jejich třecích ploch.

A pokračuje. „My máme zahradu, z větší části ji obdělává herečka a vychází tam za soumraku. Já slyším, jak tam ve tmě něco zběsile hrabe,“ pokračoval Neff s humorem sobě vlastním.

V seriálu Ulice nšla Ljuba svoji druhou rodinu.

Krize nehrozí, tedy alespoň zatím

Kategoricky ovšem odmítá, že by to v jejich vztahu způsobovalo hádky. Krbová říká, že se nehádají hlavně proto, že jsou dost staří na to, aby věděli, že dohoda stojí člověka mnohem méně sil než boj. Známý spisovatel se ovšem netají tím, že ne vždy to měl s herečkou snadné.

Říká ale, že za všechny roky, které spolu strávili, mu postupem času připadá Krbová jako čím dál lepší partnerka pro život. A toho, že o ní tak hezky a otevřeně mluví, si hvězda seriálu Ulice moc váží. „Tuhle mě můj muž překvapil, protože mi řekl, že jsem teď o osmdesát procent lepší než na začátku – a mně to už čtrnáct dní leží v hlavě,“ přiznala před časem.

Z toho vyplývá, že je jejich vztah postupem času jen kvete a rozhodně se tak nikdo nemusí bát, že by se někdy v budoucnu měl projevit jejich věkový rozdíl.

S manželem Ondřejem Neffem za roky soužití obrousili hrany.

Nuda? To ani náhodou

Je totiž evidentní, že si oba stále mají hodně co říct a jeden druhého nenudí. Oba spojuje především láska k umění, což nejlépe dokládá skutečnost, že se před lety díky společné profesi potkali. Bylo to v literární kavárně, kde Ondřej Neff četl svou povídku a Ljuba zase předčítala Čapka, tehdy navíc v doprovodu své šestnáctileté dcery.

Zdá se tak, že tyhle dva spojil osud a jen těžko je něco rozdělí. A kdyby to mezi nimi náhodou začalo skřípat a třeba měli i krizi, mohou si oba připomínat romantické chvíle ze začátku vztahu. Zamilované zprávy od svého manžela má totiž Krbová dodnes schované.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden