Můj čas na kafíčko

Jsou staré křivdy opravdu zapomenuty?

Dávné bolístky z minulosti znovu vypluly na povrch a herečka Linda Rybová (44) si zažívá peklo. Její muž David Prachař (61) si totiž podezřele dobře rozumí se svojí bývalou manželkou Danou Batulkovou (61). Co se to mezi nimi děje? Že by se k sobě po dlouhých letech odloučení vrátili?

Situace kolem Lindy Rybové (44) je na pováženou. Proč? Hereččin manžel David Prachař (61) totiž trávil dlouhé hodiny natáčením seriálu Slunečná, tedy ještě předtím, než se natáčení kvůli koronaviru přerušilo. Na tom by nebylo nic špatného, ale on se na place dnes a denně potkává se svou bývalou manželkou Danou Batulkovou (61). A právě Linda moc dobře ví, jaké to je někomu „ukrást“ manžela. Byla to tehdy právě ona, kdo odloudil Prachaře kolegyni Batulkové. Nyní se Davidovy a Daniny cesty opět spojily.

Žárlí na bývalku?
Jak to asi působí na křehkou Lindu? Ta se prý trápí žárlivostí, která ji uvnitř strašně užírá. Dost možná to nebude jen žárlivost, ale i další negativní emoce. Přestože se Batulková s Prachařem před lety rozešli ve zlém, vypadá to, že válečná sekera je mezi nimi konečně zakopaná. Sice už dávno netvoří pár, ale přece jen spolu mají dvě děti, Jakuba (36) a Marianu (22), takže je pojí spousta společných vzpomínek a momentů, dokonce spolu ještě donedávna trávili několik hodin při natáčení seriálu Slunečná a zdaleka nešlo jen o to, že spolu hráli či se letmo míjeli v zákulisí.

V seriálu spolu mají hodně společných scén a do budoucna údajně není vyloučené, že by spolu mohli mít i ty intimní, ne-li vyloženě pikantní scény. Sám David se netají tím, že si s Danou moc rád popovídá, jakmile se zastaví natáčení. „Vycházíme spolu velmi dobře, což je úžasné,“ prozradil herec. Navíc každé natáčení je dlouhé a lidi se často semknou dohromady a stanou ze nich přátelé nebo dokonce něco víc. V takové branži je snadné mít románek. Je tohle případ i této ústřední dvojice? Možné to je.

Jsou příliš často spolu
Říká se, že Linda špatně snáší, když se její muž místo práce poflakuje s cizími ženskými a chodí s nimi na kafíčko. Tím spíše je teď na pozoru, protože moc dobře ví, že David s Danou byli dlouhou dobu spokojenými manžely. A aby toho nebylo málo, tak Batulková ji za celé ty roky z hloubi duše nenávidí. Klidně by se jí mohla pomstít a pokusit se o návrat k bývalému muži. Byť je zadaná s režisérem Ondřejem Zajícem (49), s nímž jí to podle všeho zatím skvěle vychází a mají hezký vztah. To se ovšem nedá říct o Lindině manželství s Davidem.

Vůbec si už spolu nerozumí?
V poslední době se spekuluje o tom, že jim to nějaký čas příliš neklape. Herečka svému muži vyčítá, že všechny domácí práce a povinnosti hází na ni. K tomu má prý radost, jak je z toho psychicky vyřízená a strhaná. „Tvrdí, že má moc rád, když mně není dobře a jsem skleslá, protože on se pak cítí mnohem mladší,“ šokovala před časem krásná blondýna. Není divu, že se cítí pod psa, jestli ji manžel takto shazuje. Kdo by si nepostěžoval, když má nejen hodně práce s péči o dcery Rozálii (16), Josefínu (15) a syna Františka (12), ale i v práci.

Natáčení nekonečného seriálu Ulice a práce v divadle jí dává pořádně zabrat. Jenže ona by místo toho raději měla vlastní pořad. Proslýchá, že by se týkal buď vaření, nebo zdravého životního stylu a sběru bylinek, tentokrát by byl ovšem plně v její režii. Ovšem na takovou domluvu hned tak někdo nepřistoupí. Takže se zatím, jak tvrdí někteří její kolegové, potácí jen od jedné seriálové role ke druhé.

Zatímco se tedy ona honí a dělá, co může, tak Prachař si mezitím rád poklábosí a zaflirtuje se svou bývalou ženou. Jak se zdá, tak jeho vstup do Slunečné probouzí hodně nepříjemných vzpomínek a bolesti. V zákulisí se šušká, že Prachař si přijde na velké peníze a tomu podřídí vše. Stojí mu to skutečně za to? Přemýšlí vůbec o tom, jak se cítí jeho žena, nebo mu to je lhostejné?

Mají snad tichou domácnost?
Těžko říci, ale skoro to tak vypadá. Zatímco jeho něžnou blondýnku celá tato situace jistě mučí. O tom svědčí i její poslední reakce, kdy na otázky o svém muži vůbec nechtěla odpovídat. Stejně pak zareagovala také Batulková: „Nechci se k tomu vůbec vyjadřovat,“ odsekla. Kdyby bylo vše v pořádku, určitě by obě nereagovaly tak podrážděně a řekly k tomuto tématu něco víc. Prachař si tak nejspíš neuvědomuje, co všechno svým chováním a honbou za penězi způsobil. Jeho spolupráce s Batulkovou očividně dělá jen rozbroje. Lindě akorát připomíná, co vše by mohla ztratit.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden