Moje šťastná hvězda
Jsou Tomešová těsně před rozvodem?
Přišli sympatičtí manželé konečně na to, že slepovaný vztah nemá žádnou budoucnost?
Jsou Tomešová těsně před rozvodem?

MICHAELA TOMEŠOVÁ (31) si nedávno posteskla, jak je naivní. A rozhodla se hledat právníka. Chystá snad rozvod s manželem ROMANEM (34)?

Neměli to vždycky jednoduché, ale všechno zatím ustáli. Když se Michaela Tomešová (31) ze ZOO vdávala za zpěváka a herce Romana Tomeše (34), našli se i tací, kteří tvrdili, že jim to nemůže vydržet. A možná se jim to vyplní, protože nedávno řešila Tomešová na sociálních sítích zajímavý problém.

Označila se za naivní a prosila všechny své sledující o kontakt na co nejlepšího právníka. Co se v jejím životě stalo a má to něco společného s krizí, kterou s manželem v nedávné minulosti prožívali?

S pohledným kolegou už v minulosti randila. Říká se ale, že si k sobě nyní opět našli cestu.

Má každý někoho jiného?

Spekulacím o krizi by nahrávalo i to, že se v zákulisí českého showbyznysu povídá o její příliš velké náklonnosti k Davidu Gránskému (30). Tomešová s hercem ze seriálu ZOO před časem randila. Teď jsou z nich kolegové, často spolu natáčejí a mohli si k sobě zase najít cestu.

Nebo ji nikdy ani neztratili. Navíc tomu není tak dávno, co se mluvilo o tom, že se její manžel tak trochu poohlíží jinde. Na tyto spekulace tenkrát nikdo příliš nedal, protože manželství Míši a Romana dosud opravdu platilo za vzorové.

Co asi měl se svou kolegyní?

Nedávno to ale opravdu vypadalo, že něco měl se se svou kolegyní Denisou Grossovou (23). Domů totiž jedné noci přišel ve ne zrovna střízlivém stavu, a navíc měl na sobě její kalhoty. Sice tvrdil, že si ty své polil a nebyla jiná možnost, ale kdoví, jak to celé bylo.

Tuší snad, že ji podvádí, a přehlíží to proto, aby zachránila manželství?

„A tohle přišlo domů. Prý ze sportovního odpoledne, taky bych si takhle zasportovala,“ naštvaně tehdy shrnula herečka na sociálních sítích. Evidentně tak sama měla minimálně podezření, že něco tu noc nebylo zcela v pořádku. Nejspší to tehdy ale raději nechtěla řešit,  aby se snad znovu neobnovila jejich krize, kterou před časem museli řešit.

Vyřeší vše další dítě?

Navíc spolu mají dva syny –  Kristiána (5) a Jonáše (4), a to je pro většinu žen důvodem leccos ve vztahu přehlédnout a dávat takovému soužití opakovaně další šance. Říká se, že jejich vztahu vždy dodalo nový náboj dítě, a tak se začíná spekulovat, zda z tého šlamastyky znovu Tomešová neotěhotní.

Koneckonců, není žádným tajemstvíam, že by si moc přála holčičku. Zatím si to doma kompenzuje tím, že si pořídili psí fenku Bonnie, ale to samozřejmě nestačí.

Související články
Není žádné tajemství, že má hvězda seriálu Jedna rodina Chantal Poullain (67) francouzský původ. V České republice žije ale už mnoho let, a dokonce v ní prožila i svou doposud nejsilnější lásku. Patnáct let totiž byla manželkou herce Bolka Polívky (74). Stále se říká, že se s rozvodem nesmířila a potají si na exmanžela myslí. Jenže ten je už ženatý a nevypadá to, že […]
Herečka ze seriálu Hospoda, který je tradičně o letních prázdninách hitem televize Nova, si prý našla muže. Zuzana Bydžovská (62) si soukromí úzkostlivě střeží, přesto prosákly informace, že se po jejím boku objevuje sympatický, pravděpodobně starší chlapík. Není úplně jasné, jestli je to „jen“ kamarád, který jí zpříjemňuje těžké chvíle samoty, nebo spolu dokonce žijí. […]
O krizi mezi Janou Bernáškovu (43) ze seriálu ZOO a režisérem Rudolfem Merknerem (52) se mluví už jistý čas. Mnozí myslí, že za tím je žárlivost jejího muže, jenž se jen těžko vyrovnává s tím, že má doma krásku, o kterou je velký zájem. Další zdroje prozradily, že dvojici zasadilo ránu i společné natáčení filmu Jak přežít […]
Moje šťastná hvězda / 26.7.2024
Na filmovém festivalu v Karlových Varech všechny překvapil moderátor Leoš Mareš (48), který se obarvil na blond! Vedla ho k tomu touha si to jednou zkusit. Co ji naštvalo? Jeho žena, bývalá módní redaktorka Monika Marešová (42), ale nadšená nebyla, a dokonce svému muži vyčinila za bývalou manželku! Nejenže by si ho přála jako tmavovlasého a dlouhovlasého, také Monice […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz