Můj čas na kafíčko

Jsou u nich hádky na denním pořádku?

Ani tak stabilnímu páru, jako jsou herci Václav Vydra (64) a Jana Boušková (65), se nevyhýbají krize a ostré výměny názorů. V poslední době se prý slavný pár neustále dohaduje. Co se u nich děje? Kvůli čemu nemohou najít klid a utíkají od sebe? A co je vlastně nejvíc rozděluje?

Příliš se na sebe upnuli a zdá se, že to jejich vztahu vůbec neprospívá . Všechno dělají spolu, snad jen k Václavovým koním si Jana nenašla cestu, když se při pádu z koně před lety ošklivě zranila. Často však spolu vystupují v divadle, jezdí na zájezdová vystoupení a dlouhá léta spolu také namlouvali komentáře k oblíbenému pořadu Prostřeno!. Nyní ale podle všeho nastala krize, která byla možná zapříčiněna dávnou smutnou událostí. Co tak ovlivnilo jejich vztah?Když spolu manželé Václav Vydra (64) a Jana Boušková (65) začali žít, jejich největší touhou bylo pořídit si společné miminko. Herečka měla v té době už dvouletého syna Jana Svojtku (37) z předchozího manželství s hercem Petrem Svojtkou (†35).

Smutná událost je úplně změnila

Ač se snažili sebevíc, tak dítě stále nepřicházelo. Až jednou Jana nečekaně otěhotněla a zdálo se, že se na ně konečně usmálo štěstí. Jenže pak přišly nečekané zdravotní komplikace a Jana musela být hospitalizována. Lékaři jí zachránili život, ale herečka se musela smířit s tím, že už nikdy nemůže mít děti. Právě tento smutný okamžik se stal zásadním mezníkem Janina a Václavova života. Dlouhá léta slavný herecký pár působil tak, že mají ukázkové manželství plné porozumění, respektu a lásky, jenže se zdá, že pohodu vystřídaly hádky.

Sedne do auta a nevidí neslyší

Václav, který je nestále kvůli pracovním záležitostem za volantem, zbytečně hazarduje se životem, což Jana těžce nese. Prý mu vyčítá, že řídí ve stavu, kdy mu není dobře, a ohrožuje tak nejen sebe, ale i své okolí. Jana z toho doslova šílí hrůzou. Co kdyby se něco stalo? To by herečka zřejmě psychicky nezvládla. „V autě trávím hodně času. To jsou chvíle, kdy se o mě Jana bojí. Jezdím totiž dost často unavený až k padnutí, a co si budeme povídat, někteří řidiči jsou bezohlední,“ postěžoval si Václav, kterého takoví neukáznění řidiči často iritují takovým způsobem, že se mu dokonce zvýší tlak. Není proto divu, že je pro Bouškovou každý den takřka očistec, když je Václav se svým rychlým vozem na cestách. Žije prý v neustálém strachu a napětí, zda se její manžel vůbec vrátí v pořádku domů.

Už nikdy nechce zažít takovou hrůzu!

Její první manžel Petr totiž tragicky zahynul na následky dopravní nehody, kdy zemřel pod koly tramvaje! Sám Václav už je zřejmě tak vystresovaný ze všech těch domácích dohadů, výčitek a Janina strachu, aby se nevyboural, že i on sám už sedá za volant s nepříjemným pocitem. Přesto mu ale nic jiného nezbývá, když se potřebuje dostat do práce v centru Prahy či na statek ke koním. „Musím zaklepat, že se mi zatím nikdy nic nestalo, ale někdy děkuji bohu, že jsem vůbec dojel domů,“ šokoval Vydra. Ten své zážitky potom vypráví své ženě a ona se z toho může zbláznit. Vždyť už kromě Vydry a svého syna Jana z předchozího vztahu nikoho jiného nemá. Václav pro ni i po pětatřiceti letech společného soužití znamená stále velkou oporu a lásku, proto na něj prý někdy bývá i krapet ostřejší.

Zanedbává manželku kvůli koním a psům?

Jenže to není jediný problém v jejich manželství. O herci je známo, že celým srdcem miluje koně, kterých má celkem sedm. Ale víte, že je i milovníkem psů? Dokonce tak velkým, že sotva získá pocit, že své čtyřnohé mazlíčky jen chvilku zanedbává, snaží se jim to vynahradit za každou cenu. Bere je často i s sebou do společnosti. Naposledy je vzal na křest narozeninového CD zpěváka Milana Drobného (75). Místo jeho ženy mu dělali společnost dva vychovaní a přátelští psi. Co na to Jana? Ta mu prý doma potom pěkně vyčinila, že ji nevzal s sebou. „Dneska jsem celý den pryč z domu a nechtěl jsem je tam nechat samotné,“ vysvětlil oblíbený herec. Psi se v jeho životě vyskytovali už od dětství, v dospělosti však žádného čtyřnohého miláčka doma neměl. Proto minulý rok vyrazil do útulku a přišel rovnou se dvěma chlupatými parťáky. „Sžívám se s nimi už rok a půl. Jsem z nich nadšený. Oba dva milují prasečí uši nebo mají rádi také nějaké ty psí tyčinky,“ líčil zvyky svých mazlíčků milovník zvířat Vydra. Jsou pro něj snad zvířata důležitější než manželka? Pokud se jeho priority nezmění, tak pravděpodobně neutichnou ani jejich domácí hádky.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden