Moje sladké tajemství

Jsou v jednom kole. Kdo jim hlídá děti?

Potomci prověří každý vztah, přiznávají slavní manželé.

Herečka Michaela Tomešová (30) a její kolega Roman Tomeš (33) tvoří pár už jedenáct let. Jejich vztah se zdá být zalitý sluncem. Někdy je to prý ale i „Itálie“.

Herečka Michaela Tomešová (30) hraje a zpívá v několika muzikálech, na televizní obrazovce se odmala objevuje v pohádkách i televizních filmech i v seriálech, jako byly Sestřičky.

Její muž, herec Roman Tomeš (33), proslul rolí v seriálu Slunečná, fanoušci ho znají také z muzikálů nebo hudebních vystoupení. Oba žijí v domku u Prahy, mají dva syny a dva psy. Vzhledem k velkému pracovnímu vytížení obou je s podivem, jak péči o rodinu, dům a zvířata zvládají.

Proslavila ho hlavně role ve Slunečné.

Prochází láska žaludkem?

Michaela dlouho nevěděla, že má Roman celiakii. Když spolu začali žít, musela se naučit, co vše Romanovi škodí a jaké pokrmy připravovat. Vzhledem k tomu, že často vaří, má se v kuchyni co ohánět.

Ještě že její synové nejsou vybíraví a čas od času poobědvají i Romanův dietní pokrm. A vlastně proč ne, když jde o velmi zdravou stravu? S Romanem se občas ve vaření vystřídají, protože naštěstí patří k těm manželům, kteří ochotně pomohou s čímkoli, co jejich žena zrovna potřebuje.

Michaela se netají tím, že je pyšná na to, jak je její muž samostatný a není odkázaný jen na její péči jako někteří mamánci.

Kvůli práci a dětem jsou často ve stresu.

Chvíli láska, pak „Itálie“

Roman má rád Míšin divoký temperament, výbušnost, to, jak občas zmatkuje nebo se k němu přitulí jako malá holčička. Její rozporuplnost ho baví. Michaela zase oceňuje Romanovu toleranci. „Ne každý muž dokáže přijmout jinou roli než jen živitele rodiny,“ přiznává Míša, která jedním dechem dodává, že u dětí se střídají padesát na padesát.

„Upřímně lituji maminky, které jsou na děti samy,“ řekla herečka. Když ale nemá ani jeden ze slavného páru čas, zaskočí sousedka, nebo hlídají babičky. Někdo cizí, jako je třeba chůva, ten ale nesmí Tomešovým přes práh.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden