Můj kousek štěstí

Jsou z ní paf i v novém tisíciletí

Přiznejme si otevřeně, že není mnoho populárních českých umělců, kteří jsou známí v zemích na západ od nás. Vedle božského Karla Gotta (†80 se ale bezpečně jednou z takových osobností stala Dagmar Patrasová.

Jako Mistra proslavila včelka Mája, u herečky to byla zase třeba princezna Xenie z pohádkového seriálu Arabela. Nebo Káťa ze seriálu Návštěvníci. Pro Němce jsme svého času byli pohádkovou zemí… A mnozí z nich se do dětských let vracejí rádi.

Felix a jeho Lucie své plány měnit nehodlají.

Zpátky v čase

Dáda je v těchto dnech, podle svých slov, zavalena kupou dopisů, která se podobá lavinám z 80. let. „Nevím, co se děje, píší mi hlavně lidé z Německa,“ usmívá se herečka potěšeně. Co že se to děje? Nic menšího, než že německá televize, ve snaze diváky v nucených karanténách pobavit, pustila opět do éteru legendární Arabelu!

Pravda, moc je to nestojí, nemuseli se nás ptát, na seriál mají vysílací práva, jelikož Nemci byli jeho producenty. Zlá, ale krásná, princezna „děsí“ děti i po čtyřiceti letech, pohádku si opět oblíbila i ta nejmladší generace.

A Dáda odpovídá na dopisy jako kdysi. Prokládá to ale prací na zahradě, aby si udržela fyzickou kondici, až se zase objeví nevěrný Felix. Protože tvrdí, že i přes milenku Lucii Gelemovou (38) je jejich svazek zcela naplněn, musí o sebe dbát.

Jinak to asi za moc nestojí

Obě aktivity ji alespoň na chvíli zbaví starostí, které z jejího soukromí nehodlají zmizet. Manžel Felix Slováček (77) se ne a ne vrátit domů,  Ital Vito (51), který by měl být naopak jejím milencem, je, ať už kvůli pandemii či z jiných soukromých pohnutek, stále přítomen maximálně na obrazovce jejího počítače.

Do toho všeho jí umírají kamarádi, jako Gottův legendární kapelník Ladislav Štaidl a (†75) a vila na Vinohradech, odkud jistě nehodlá nikdy odejít, jí padá na hlavu, přičemž stále ještě manžel se do financování oprav nijak nehrne. Mít tak kouzelný prsten…

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden