Můj kousek štěstí

Jste pobledlí a padá na vás slabost?

Může  to být chudokrevnost. Anémie je nemoc, při které dochází ke snížení počtu červených krvinek. To má za následek snížení množství kyslíku, který krev rozvádí po těle. Buňky celého těla pak mají mnohem méně energie.

Nejčastější příčinou chudokrevnosti je nedostatek železa. Při nedostatku železa je narušena tvorba červených krvinek. To hrozí zejména u žen se silným menstruačním krvácením. Chudokrevnost mohou způsobit také takové zdravotní potíže jako jsou hemeroidy, polypy konečníku, vředové onemocnění žaludku nebo střev nebo poruchy štítné žlázy. Anémii mohou způsobovat také chemické léky, zejména dlouhodobé užívání acylpyrinu nebo ibuprofenu. Příčinou anémie mohou být také nedostatky ve výživě. Pozor nejen na nedostatek železa, ale také kyseliny listové a vitamínů skupiny B.

Přírodní léčba chudokrevnosti

Je třeba dbát na dostatečný přísun železa a vitamínů B, ideálně v celém komplexu vitamínů skupiny B. Také vitamín C je nutný pro dobré vstřebání železa .Pokud je anémie spojena se sníženou funkcí štítné žlázy, zharmonizujte její funkci pravidelným užíváním mořských řas.
Výborným doplňkem stravy je zejména produkt s názvem Ocean 21. Je v tekuté formě a kromě mořských řas obsahuje i aloe vera a lapacho, který je přírodním zdrojem železa..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden