Můj čas na kafíčko

Kabáty, které letí

Už máte nakoupené oblečení na zimní měsíce? Pokud ne, poradíme vám, jaký kabát se vám bude na letošní zimu nejvíc hodit. Jste sportovní, elegantní nebo snad ležérní typ? V obchodech si vybere každá žena. Chce to jen zvolit správný střih a barvu.  

Klasika je nejlepší

Co se týče kabátů, nejoblíbenější je klasika. Kabátek přepásaný v pase širším páskem nikdy nevyjde z módy. Ta se dá snadno kombinovat s jakýmkoliv oblečením. Pokud zvolíte kabát v barvě khaki nebo červené, neuděláte chybu.

S hedvábnou podšívkou

Pokud chcete něco extra, pořiďte si bílý vlněný kabát s hedvábnou podšívkou a výraznými širokými kapsami. Každá žena vám ho bude závidět.

Není chameleón jako chameleon

Máte raději delší kabáty? Kupte si takzvaného „chameleona“, který se hodí k šatům i džínům. Navíc, pokud si ho pořídíte ve světlé barvě, se skvěle hodí k výrazným barvám a doplňkům.

Tříčtvrteční rukávy

Kabát si ale můžete pořídit i s tříčtvrtečnímu rukávy a dvouřadým knoflíkovým zapínáním. V něm budete skutečně originální a nepřehlédnutelná. Navíc, když bude třeba ostře zelený nebo žlutý.

Z lesklého materiálu

Letos jsou v módě i kabáty z lesklých materiálů a bez zapínání, jen s možností přepásání se páskem v pase, aby se zvýraznila vaše ženská postava. Na večer se sice příliš nehodí, ale do práce či na schůzky stoprocentně.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden