Můj kousek štěstí

Kaira Hrachovcová: Co má se Čtvrtníčkem?

Herečka Kateřina Kaira Hrachovcová (43) a známý seriálový kolega? Její chování tomu jasně nasvědčuje! Tak to by bylo veliké překvapení. Poté, co jí opustil manžel Jan Herčík (60) kvůli jiné ženě, herečka Kateřina Kaira Hrachovcová působila dojmem, že se bude s životním otřesem dlouho vyrovnávat a do nového vztahu se jen tak nepohrne.

„Cítím smutek ze ztráty důvěry, ze zklamání. Zachování lásky je v nelehkých, bolestivých situacích nezbytné,“ říkala viditelně zdrcená. I přesto se ale nevyhýbala společnosti a hojně vyrážela na večírky.

Na nedávné filmové premiéře vedle ní seděl jakýsi mladík a s spekulovalo se, jestli si po vzoru některých svých kolegyň z branže také "nenabrnkla" zajíčka. V zápětí se však ukázalo, že s dotyčným nemá mnoho společného a na afrterparty se už bavila s jinými lidmi.

Už by se mohlo zdát, že se z Kairy stane doslova světice. Teď ale přichází překvapivé skutečnosti. Hrachovcová byla vždy velmi aktivní na internetu. S oblibou tam přidává svoje sexy fotografie, na nichž je leckdy velmi odhalená, nejrůznější sdělení, své pocity.

.. Dosud ale vždy ve svých příspěvcívch figurovala sama. Najednou se však po jejím boku objevil muž. A co víc – je nyní jedinou osobou, se kterou se takto veřejně prezentuje. Jde o jejího hereckého parťáka Petra Čtvrtníčka (54).

S ním se teď ukazuje s očividnou radostí. Polibky, objetí s ním, to vše ukazuje na fotografiích. Hrachovcová má k herci nepochybně blízko díky několikaletému natáčení seriálu Přístav, kde hráli tak trochu potrhlý páreček.

Před dvěma lety ale Přístav skončil a jejich cesty se rozešly. Nyní však opět spolu naskakují do nového televizního projektu Krejzovi. A vypadá to, že si rozumí čím dál víc. Působí dokonce jako zamilovaný páreček.

Ale mohlo by na tom snad být něco pravdy? Vždyť Čtvrtníček má ženu Vlastu, s níž vychovává dceru. Copak by se takhle spustil s kolegyní? Ať už je to jakkoli, je jisté, že Čtvrtníčkova manželka musí pořádně žárlit.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden