Moje šťastná hvězda

Kam až může zajít jeho žárlivost?

Už když ji poprvé uviděl, byl z ní paf. Bývalý klempíř a fitness nadšenec Petr Plaček (38) si svou partnerku Andreu Pomeje (31) pořádně střeží. Pochopitelně je také dost žárlivý a nelíbí se mu, když jeho lásce vyznává sympatie ještě někdo jiný.

Andrea se přitom i nadále ráda odhaluje na sociálních sítích. Petrovi se to ale nelíbí, a už několikrát ji na to měl upozornit. Někteří muži se podle něj chovají oplzle a rozhodně nechce takové řeči na adresu své partnerky číst. Andrea si však nadále jede po svém a na partnera se příliš neohlíží.

Žárlil i na Jirku?

Není tajemstvím, že Andrea začala s Petrem chodit ještě v době, kdy byl Pomeje naživu. Už tehdy měl mít Plaček na jeho vliv tak trochu vztek. Přece jen to byl právě Jiří, kdo Andreu proslavil a dal jí ve společnosti postavení, které si drží dodnes.

Plaček se ze začátku možná cítil být tak trochu zbytečný a na Pomejeho žárlil, i když už s ním Andrea nebyla. Po jeho smrti jí ale byl oporou, a tak tomu je doposud. Se svou chorobnou žárlivostí ale stále ještě nic neudělal a Andree už to začíná lézt krkem. Chce být vidět, chce být chválená, a to je asi to, co jí u Petra chybí.

Mohl by ji sbalit někdo jiný

Možná jí Plaček nedává svou lásku a obdiv tolik najevo. A možná proto tohle všechno hledá jinde. Lichotivé komentáře jí určitě dodávají dostatek sebevědomí, které její partner příliš nepovzbuzuje.

Zatím to ale bere jen jako legraci, co když se jí však na sociálních sítích skutečně někdo zalíbí a někam s ním zajde? Celá tato její zábava by se mohla velmi lehce zvrhnout a ohrozit tak její vztah. Plaček celému jejímu konání jistě nebude navěky jen přihlížet.

Dojde mu nakonec s Andreou trpělivost? Nebo ho snad jeho vyvolená předběhne, protože zjistí, že pro ni není zkrátka ten pravý partner do života? Uvidíme, s čím zase přijdou. Možná se dočkáme opět pořádného dramatu, kdy budou jeden na druhého házet jen samou špínu.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden