Můj kousek štěstí
Kam jen se ta láska poděla?
Možná je sama
Kam jen se ta láska poděla?

Záhadná jako hrad v Karpatech. Markéta Hrubešová (50) o sobě nemluví buď vůbec, anebo jen v hádankách, a tak se její ctitelé a fanoušci sotva dozvědí věci, které by je zajímaly nejvíc.

Kupříkladu rozvod s fotografem Davidem Krausem (54) je zahalen tajemstvím. Přitom to byla taková láska! Seznámili se v minulém století (doopravdy, bylo to ještě před rokem 2000).

„Fotili jsme spolu,“ vzpomíná hvězda Slunečné. „Když jsem přišla do toho ateliéru, tak si přesně pamatuju, že se něco stalo. Že se země zachvěla.“ Jenže tehdy byli oba zadaní.

Tajná svatba

Asi za sedm let se potkali znovu. „Ale to už jsme nenechali být, takže od té doby jsme byli spolu,“ konstatuje herečka, kterou proslavil dávný snímek Oznamuje se láskám vašim. Tajně se vzali v červenci roku 2007, dceři Christel (16) byl v té době rok a půl.

S manželem spolu i pracovali, fotografovali pokrmy, které Markéta uvařila, do časopisů, později také do kuchařek. „V životě jsme se nepohádali, ale jistým způsobem se přeme o výsledek,“ podotýkala tehdy hvězda filmu Sedím na konári a je mi dobre.

Jsem tu a čekám

Bylo by bývalo lepší, kdyby se na kuchařské knihy vykašlali. Jenže pro herečku bylo vaření koníčkem a zároveň vlastně i obživou. V té době na ni totiž režiséři začali bůhvíproč zapomínat.

„Jsem tady a čekám,“ vzkazovala jim dokonce během rozhovoru pro noviny. Knihy o vaření se ukázaly jako slušný náhradní kšeft. Bohužel zničily sympatické dvojici manželství. Je to tak, krach patrně způsobily kuchařky a pivo.

Ne, že by některý z manželů propadl démonu alkoholu. Jen Markéta prostě napsala knihu s názvem Rebelka – 75 receptů, originální pivní kuchařka nejen pro muže.

Na psí knížku

Při práci na knize se krásná herečka seznámila s pivovarníkem Petrem Syslem, který ji očaroval. Pivovarníka by chtěl do rodiny samozřejmě každý, leč v tomto případě se to dělo na troskách jednoho manželství s malým dítětem.

Možná si spanilá rusovláska řekla, že je lepší veselý pivovarník než zasmušilý fotograf. A malé Christel se, jak už to tak bývá, nikdo neptal.

Vše nasvědčuje tomu, že Hrubešová nosí zásnubní prstýnek, ale Syslová se zatím nejmenuje. Nebo ano? Zkuste se herečky opatrně zeptat, nejspíš vám střelí facku.

Související články
Celý život slýchá herec Vojtěch Vodochodský (30) ze seriálu Specialisté, že ani v nejmenším není podobný svému otci Ivanovi Vodochodskému (61) ze seriálu ZOO. Nebylo by tedy žádným překvapením, pokud by i jeho maminka čelila narážkám, zda byla svému muži vždycky stoprocentně věrná. Aby všem spekulacím a dohadům herec konečně učinil přítrž, dal svému tátovi k narozeninám testy DNA! Ty s definitivní […]
Seriál Zlatá labuť, v němž ztvárnila ředitelku obchodního domu, jí přinesl velkou popularitu. Neteř herce Lukáše Vaculíka (62), Šárka Krausová (37) si může tleskat. Alespoň co se pracovních úspěchů týče. Zato ty osobní poněkud pokulhávají. Před dvěma lety se k překvapení mnohých provdala za kolegu Ondřeje Krause (30), vztah s ním přitom dlouho tajila. Zdroj […]
Láska na první pohled to rozhodně nebyla, a ani u budoucího tchána nenašel Jakub Prachař (41) pochopení. Když si krásná herečka Sara Sandeva (27) ze seriálu Dvojka na zabití přivedla domů rozvedeného skoročtyřicátníka s dítětem na krku, její tatínek přísahal, že jestli jeho holčičce ublíží, prostřelí mu koleno! Ani Sandeva nevzpomíná na prvotní setkání Jakuba s její rodinou […]
Moje šťastná hvězda / 18.9.2024
Manžel herečky Evy Holubové (65) je odjakživa taková paní Columbová a do společnosti se ženou nechodí. Nedávno však přišla nečekaná změna. Vyšli si spolu! Má to být snad odpustek pro ni? V poslední době trápí herečku Evu Holubovou (65) ze seriálu Jedna rodina vážné zdravotní problémy, má aneuryzma, a čeká ji prý na podzim dokonce […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz