Můj čas na kafíčko

Kam odletěl Gott soukromým tryskáčem?

Nechce nic uspěchat, a tak bude jeho návrat pomalý. Co ho trápí nejvíc?

Poprvé od doby, co bojoval s rakovinou a vyhrál, se Karel Gott (77) vydal k našim západním sousedům. Společně se svou mluvčí Anetou Stolzovou (34) letěl soukromým letadlem na slavnostní odhalení nové škodovky.

Zazpíval snad i pozvaným hostům? Nebo se ještě šetří? „Hlas už se mi zase vrací, už pilně cvičím, ale nic se nesmí uspěchat. Já se moc těším, až to přijde. Nejdřív si vyzkouším, kam až můžu jít. Nebudu už dělat takové mega koncerty, kdy jsem stál přes tři hodiny na jevišti,“ prozradil své plány čtyřicetinásobný slavík.

Karel Gott

Michal David (56) mu v minulých týdnech napsal píseň Perfektní den, se kterou by se měl vrátit na jeviště a ohromit fanoušky. Jestli se to prý ale nepovede, počká třeba rok nebo dva a zkusí to znovu. V současné době má ale víc starostí.

O jeho novém roubeném domu v severních Čechách se vypráví hotové legendy. Dokonce už ho nemusí ani s manželkou Ivanou (40) jezdit kontrolovat, protože se o tom, jak dům roste, dozvídá z bulváru. Skutečně najde božský Karel v Doubicích tolik vytoužené soukromí?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden