Můj kousek štěstí

Kam prchá s kolouškem?

O vdově po Radoslavu Brzobohatém (†79) se šíří rozporuplné informace. Někteří ji obhajují a tvrdí, že byla schopnou a chápavou divadelní principálkou, jiní jí nemohou přijít ani na jméno.

Jisté je, že za některé velmi trapné situace si může jen ona sama. Příběh lásky ke kontroverznímu Ondřeji Koptíkovi (37), který o ní jednu dobu ze msty zveřejňoval svou oplzlou poezii a kompromitující historky, je poměrně dost smutnou epizodou z hereččina života. Tím to ale zdaleka nekončilo.

Podezřele se zklidnil. Chce ji přesvědčit o čistých úmyslech?

Gregorová prodala Divadlo Radka Brzobohatého jiným a záhy si založila nové pod názvem Divadélko Radka Brzobohatého, aniž vzala v potaz, že se jedná o nekalou soutěž. To jí musel vysvětlil až soud. Pak se po Haně slehla zem.

V poslední době se podezřele často zdržuje v maďarské Rajce, kde kdysi koupila řadový domek. Ten ještě nedávno chátral, nyní už jej zdobí podivné postavičky trůnící na přilehlém trávníku. Její vila v Říčanech je navíc na prodej. Přesídlí Gregorová s milencem natrvalo do Maďarska, aby raději nebyli tolik na očích a mohli nerušeně tokat v rytmu čardáše?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden