Můj kousek štěstí
Kam se poděl manžel Stivínové, chystají tajný rozvod?
Rozdělují je profese
Kam se poděl manžel Stivínové, chystají tajný rozvod?

Hvězda seriálu Pustina má podle některých informací doma velké problémy, které mají trvat už nějakou dobu. Někteří lidé dokonce tvrdí, že se Zuzana Stivínová (51) s manželem potichu rozvedla.

Tyto zvěsti se šíří prakticky už od filmového festivalu v Karlových Varech, kam herečka dorazila v doprovodu syna Davida. Přitom bývalo pravidlem, že ji na tuto událost doprovázel choť, molekulární biolog Lukáš Čermák (48). „Poprvé jsem měla doprovod, který nezdrhá,“ přiznala sympatická brunetka, jež naznačila, že manželovi na takových akcích vadí zájem médií.

Rozpory?

Je ale také možné, že se mezi manžely nahromadily rozpory a v jednom z nich „bouchly saze“, protože už to dál nešlo. Stivínová s rodinou žila šest let v USA. A prý to nebyl žádný med.

Do společnosti ji nedávno doprovodil syn David. Manžel chyběl.

V Praze byla hvězda, její manžel ale dostal v New Yorku nabídku, která se neodmítá. A všechno se změnilo. Povídá se, že na Broadwayi byla za chudinku z východu, navíc s akcentem.

„Odjakživa jsem nesnášela nejistotu a teď v ní žiju,“ uvedla tenkrát. Je tedy možné, že manželovi svým způsobem nikdy neodpustila, že ji vytrhl z kořenů a od práce, kterou milovala.

Řekla by ne?

Někteří lidé tvrdí, že během pobytu za velkou louží byla s Čermákem několikrát na rozvod, vždy to ale ustáli. Mohli tak dlouho vztah slepovat, až to prostě jednou nevyšlo.

Co když Čermák zase přišel s tím, že má pracovní nabídku z druhého konce světa, a chtěl, aby šla manželka s ním? Těžko říct, jak by Stivínová reagovala.

Navíc synové už jsou dospělí, takže tentokrát by byla na všechno sama. Manžel celé dny v práci, cizí země, lidé, kultura a nauč se v tom fungovat. Tohle asi stačí maximálně jednou za život.

Související články
Můj čas na kafíčko / 7.10.2024
Saxofonista Felix Slováček (81) si stále užívá života naplno. Koncertuje, rád chodí do společnosti a dorazil také na oslavu narozenin hudebního skladatele Zdeňka Bartáka (70). I když měl dvě hodiny zpoždění, nakonec se mu podařilo poobjímat pomalu více žen než samotnému oslavenci. Novináři jich napočítali hned šest. Svou manželku, herečku Dagmar Patrasovou (68), přitom nechal doma, jak už je poslední měsíce pravidlem. […]
Na první pohled je ve vztahu Beáty Kaňokové (35), známé ze seriálu Zlatá labuť, a kameramana Tomáše Kotase (32) od začátku vše zalité sluncem. Nedávno však herečka až zpětně přiznala, že nečekané těhotenství s jejich láskou pořádně zamávalo. Rozšířit rodinu totiž neplánovali, ale osud tomu chtěl jinak. Jenže svému partnerovi vůbec nevěřila, že bude dobrý otec. „Když jsem byla […]
Moje sladké tajemství / 7.10.2024
Půvabná herečka ze seriálu Jedna rodina Sara Sandeva (27) to vůbec nemá jednoduché. Její přítel Jakub Prachař (41) totiž není žádný svatoušek. Nedávno například spatřila světlo světa informace, že ji měl podvést s finalistkou Miss Justýnou Zedníkovou (22). Na Prachařovy nevěry si stěžovala i jeho exmanželka Agáta Hanychová (39). Herec v současné době natáčí seriál Studna a […]
Na novou lásku Ivany Gottové (48) všichni už netrpělivě čekají. Zdá se nemožné, aby tak půvabná žena byla stále sama. Ale co když už dávno tak osamělá není? Dozvíme se již brzy pravdu? Vjejí blízkosti má být nový muž! Vdova po legendárním zpěvákovi Karlu Gottovi (†80) si podle několika zdrojů našla novou lásku, jen ji […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz