Moje šťastná hvězda

Kam strká své finance?

 MARTIN STRÁNSKÝ (50) měl přednedávnem finanční spor s kamarádem zedníkem. Soud vyhrál, ale za cenu ztráty přátelství.

Herec Martin Stránský (50), který hraje v seriálu Ordinace v růžové zahradě, patři mezi ty lépe placené herce. Mimo seriál se věnuje také divadlu nebo dabingu, což mu měsíčně vynáší pohádkovou sumu.

I tak je velmi šetrný a kvůli penězům se klidně soudí. Oporou je mu manželka Martina, ale možná by se divila, na co herec šetří.

Neuzavřeli spolu platnou smlouvu?

Začalo to tím, že Stránský zatoužil po rekonstrukci bytu, a tak požádal svého dlouholetého známého Františka Bauera (56) o pomoc. František je šikovný zedník a hned souhlasil s tím, že kamarádovi se vším pomůže.

Stránský mu tedy sdělil svou představu a Bauer mu poté měl údajně vyčíslit fi nální cenu okolo 200 000 korun. Martin měl nadšeně souhlasit a František měl zase radost, že se dohodli.

Pak ale udělal zásadní chybu, kvůli které mu soud nedal za pravdu. S hercem neuzavřel žádnou smlouvu ani dohodu o provedení práce. Zkrátka Martinovi bezmezně věřil a stačilo mu jeho chlapské slovo.

Časem se ukázalo, jak moc se mu to vymstilo. Když totiž Stránskému předal klíče od zrekonstruovaného bytu a požadoval po něm zaplatit za práci, herec to odmítl.

Práce podle něj nebyla odvedená tak, jak si představoval. Celou situaci byl Bauer nucen dohnat k soudu, který ve finále ale dal za pravdu Stránskému. Bauer tedy nebyl v právu a ve výsledku vlastně nikdo neví, jak to mezi nimi opravdu bylo.

Každopádně zedník navíc kromě toho, že přišel o velkou sumu peněz a kamaráda, musí uhradit ještě veškeré soudní náklady i za herce, tedy opět částku, která se měla vyšplhat skoro ke 100 000 korun!

Martinova manželka sice stála za svým mužem, ale i jí se muselo zdát divné, proč najednou Stránský nechce kamarádovi zaplatit.

Spekuluje se o milence?

Zřejmě měl pro ni dobré vysvětlení. O peníze nouzi nemají, spíše naopak, jistě si žijí celkem nad poměry. Co když Stránský potřeboval dané peníze na něco jiného?

Spekuluje se o tom, že si možná našel milenku, které chtěl penězi udělat radost. Tato informace zatím není potvrzená, je ale stále více a více lidí, kteří jsou o tom přesvědčeni. Uvidíme, zda je na tom něco pravdy.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden