Můj kousek štěstí

Kamarádku vyhodila na dlažbu

Petra Janů (63)

Zpěvačka Petra Janů (63) má novou manažerku. Po dlouhých pětadvaceti letech, kdy se o její popularitu, pohodlí a finanční zabezpečení starala jediná osoba, jí známá zpěvačka dala vale. A přitom byly prý i velké kamarádky. Co se mezi nimi přihodilo?

Známá zpěvačka Petra Janů (63) učinila před časem velmi závažné životní rozhodnutí. Po pětadvaceti letech úspěšné hudební i osobní spolupráce propustila svou manažerku a dobrou kamarádku Kateřinu Petrůjovou (50). Ta jí přitom byla velkou psychickou oporou v těch nejtěžších chvílích, kdy známé zpěvačce s drsným hlasem zemřel manžel Michal Zelenka (†63) . Loni na podzim však zpěvačka svou kamarádku zničeho nic vyměnila za mladší a definitivně propustila ze svého života.

Nechala ji na holičkách

„ Nechala mě na holičkách. Ocitla jsem se bez peněz, bez práce a bez nejlepší kamarádky. V jeden okamžik jsem přišla o všechno. Jak bych to řekla, Petra mi připravila těžký životní úděl,“ svěřila se hudební manažerka Petrůjová. Pro ní byl po mnoha letech odchod ze života populární zpěvačky velmi náročný a stresující a dodnes vlastně nechápe, proč jí Petra Janů vyšplouchla ze svého života.

Vyměnila ji za mladší

Poté, co se zpěvačka po dlouhých pěti letech konečně oklepala ze smrti manžela, rozhodla se Petra Janů pro radikální změny. Začala hrát s novou kapelou plnou mladíků a zřejmě s tím souvisí i odchod její hudební manažerky. Její místo rychle zaplnila Michaela Kocourková (31) známá více svým nevydařeným vztahem s Danielem Hůlkou (47) než svými manažerskými dovednostmi. „Stálo mě to dost úsilí a psychických sil, protože jsem konzervativní a těžko se rozhoduju k takovým zásadním krokům,“ říká trojnásobná česká slavice. Zda zaujala Kocourová po své předchůdkyni i místo kamarádky však zpěvačka neprozradila.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden