Moje šťastná hvězda

Kamarádky jí závidí muže

Přestože nikdo nedával vztahu LIBUŠE ŠVORMOVÉ (86) a JANA PATERY (68) žádnou šanci, jsou spolu už přes čtyřicet let. A že si herečka uměla vybrat. Muž se o ni stará jako o královnu.


O tom, že šťastné náhody existují, by mohla nepochybně velmi dobře vyprávět Libuše Švormová (86), která si před časem zahrála v úspěšném seriálu Kukačky. Díky jedné takové náhodě totiž kdysi potkala svého o osmnáct let mladšího muže Jana Pateru (68).


Zatímco herečka byla tehdy na Šumavě na dovolené, Patera pracoval jako číšník v horském hotelu, kde byla ubytovaná. Zpočátku jejich nesourodému vztahu nedával prý nikdo příliš velké šance, postupem času ale všichni pochopili, že tihle dva se zkrátka hledali, až se našli.


Lépe si navíc Švormová asi ani vybrat nemohla. Manžel totiž udělá všechno, co jí na očích vidí. Takového by si přála mít doma snad každá žena. Není se tedy čemu divit, že její kolegyně blednou při pohledu na ně závistí.


Patera se snaží, aby jí nikdy nic nescházelo.

Do kuchyně ji nepustí

Zatímco ony musejí po náročném natáčení či představení ještě stát u plotny, Libuše Švormová může starosti kolem domácnosti bez obav vypustit. O všechno se totiž postará právě její muž! „Všechno za mě doma dělá. Nakupuje, uklízí, skvěle vaří, udržuje domácnost v pořádku. Já jsem si prostě uměla vybrat muže,“ chlubí se.

Do kuchyně ji prý třeba nepouští vůbec. Sama se netají tím, že kdyby byla odkázaná jen na své nákupy, zela by její lednice prázdnotou a někde v rohu by se možná krčil leda tak opuštěný jogurt.

Oddaně na ni vždy čeká

Patera není jen milujícím manželem, ale podle všeho také gentleman každým coulem. Po práci na svou ženu věrně čeká, aby ji odvezl domů. Údajně by nepřenesl přes srdce, kdyby se měla v noci pohybovat sama po nebezpečných ulicích velkoměsta. A za to je mu prý velmi vděčná, před kamerou se sice cítí být stále velmi suverénní, v životě je tomu docela jinak.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden