Moje šťastná hvězda

Kamarádky má zakázané!

I když zpěvák Karel Gott (80) o sobě tvrdí, že už není v těch nejlepších letech, ženy na něj stále letí. Ví o tom dokonce i jeho manželka Ivana Gottová (43), která se podle toho také zařídila. Rozhodně si nepřeje, aby byl Karel v kontaktu s nějakými jinými ženami než s ní.

Proto mu údajně zakazuje se stýkat s jeho bývalými přítelkyněmi a kolegyněmi. On svou ženu samozřejmě poslouchá na slovo, přece jen si ho Ivana dobře vychovala. Ale na druhou stranu mu přijde, že je to škoda, a čas od času by si rád promluvil s kamarádkou svého věku o tom, jaké to kdysi bylo. Touží prý zkrátka si jen zavzpomínat.

Telefonáty má každý den

Jeho kamarádky o něj mají údajně stále velký zájem. Volají mu totiž každý den, a to klidně i několikrát. Ivana už z toho začíná být na nervy, protože prý moc dobře ví, o co takovým ženám jde.Jako první se ozvala Gottova bývalá milenka Alice Kovácsová (52) a prý měla srdce na dlani. To Ivana jakž takž přešla a říkala si, že už snad nebude mít tolik drzosti na to, aby se ozývala pravidelně. Nicméně se k ní přidala spousta Gottových dalších bývalých partnerek, ale zároveň i spousta kamarádek, se kterými zpěvák nikdy nic neměl. Ivana však zatrhla obojí a Gottovi tak zatrhla tipec.

Ženy na ni žárlí

Je pochopitelné, že spousta žen by chtěla být na místě Ivany. Je ženou uznávaného zpěváka a finančně je zajištěná až do konce života a to samé platí pro jejich dcery. Gottová údajně ví, že na ni ostatní ženy žárlí, ale bohužel s tím nemůže nic udělat. Ony se však mermomocí snaží dostat na její místo, některé žádají jen o krátký hovor s Gottem, prý by jim to stačilo na to, aby se s nimi chtěl sejít osobně. Ivana ale Gottovi jakékoli telefonáty zakázala a všechny nejdříve musí přejít přes ni, takže je téměř nemožné se s Karlem spojit. Spousta žen je kvůli tomu naštvaná a prý si najdou jiný způsob, jak Gotta kontaktovat.

Dokáže si konečně dupnout?

Karel si je prý ale svou láskou k Ivaně jistý a rozhodně by prý nedal přednost žádné jiné. I když to byl v minulosti dost proutník, v současnosti už na to prý nemá energii a ani k tomu nemá důvod. Nicméně mu prý vadí to, že mu Ivana nevěří. Údajně by si rád s některými svými bývalými partnerkami a kamarádkami popovídal. Zajímá ho, jak se jim daří, a také by si prý mohli zavzpomínat, jak to všechno bylo dřív.

Přece jen Ivana není v jeho věku a jemu občas taková konverzace chybí. Rád vzpomíná na zážitky, které si prožil, ale s Ivanou to prý příliš nejde. Buď se rozčílí, nebo prý vůbec nerozumí, o čem její muž mluví. Dokáže si na svoji ženu Karel konečně dupnout, nebo zase jen poslechne a vzdá to?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden