Moje šťastná hvězda

Kamarádky na ni žárlí?

Snad každý zná trio 3v1, které se skládá ze tří nejlepších kamarádek Veroniky Arichtevy (33), Martiny Pártlové (40) a Nikol Štíbrové (33). Děvčata si umí říct vše na rovinu, a nebojí se udělat si ze sebe legraci. V posledních dnech se však mezi kamarádkami něco stalo a v hlavní roli má být žárlivost.

Dostala vysněnou roli

Veronika se pravidelně objevuje v seriálu Slunečná. Tam sice hraje jen menší roli, ale i tak si přijde na pohádkový honorář. To zřejmě její kamarádky nedokázaly překousnout, protože se za to do ní neustále strefují. Humor jim je sice blízký, ale Arichteva pochopitelně pozná, kdy je to mířeno jiným směrem.

Zasahoval i manžel

Závist jí kamarádky měly dávat najevo, i když tančila ve Star-Dance. Ony by něco takového nejspíš nepřijaly, nezvládaly by těžké tréninky a všechno kolem. To ještě Veronika přešla, ale v současnosti už ji to asi začíná štvát. Uklidňoval ji i její manžel Biser Arichtev (43), který jí poradil, aby si z nich nic nedělala.

Jejich fóry někdy zkrátka zajdou za určitou hranici, a Arichtevě tak nezbývá nic jiného, než to přetrpět. I kvůli společným kšeftům je nemůže poslat k vodě.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden