Moje šťastná hvězda

Kamil Střihavka postrádá v lidech zodpovědnost

Na co si stěžuje?

Zpěvák, herec a nově i režisér KAMIL STŘIHAVKA (51) před rokem uvedl na scénu svůj nejnovější počin – divadelní hru Tisíc hlav, kterou charakterizoval jako příběh přátelství a zrady odehrávající se v kulisách Československa přelomu 70. a 80. let. A při příležitosti ročního výročí jeho hry zavzpomínal na dobu, která je v inscenaci tolik propíraná.

Nesnáší mobily

Co se mu na letech před revolucí líbilo a co se mu naopak nezamlouvá dnes? „Na minulosti se mi například líbilo, že když nebyly mobily, nemohli se lidi jen tak omluvit v SMS. Tehdy se slovo ještě drželo,“ dal Kamil jasně najevo, že mu vadí, jak se z nás postupně stávají nezodpovědní lidé, kteří se neustále od sebe víc vzdalují a uzavírají se do svých ulit. „Dneska je pohodlné napsat ve zprávě nějakou výmluvu, když se vám někam nechce,“ dodává posmutněle zpěvák s tím, že se domnívá, že za tím stojí rychlý a prudký vývoj technologií.

Kritizuje mladé

„Začínáme být čím dál víc závislí na tom obrovském množství informací,“ míní Kamil, který vzdává hold mladé generaci, jež si podle něj s tlakem dnešní doby umí lépe poradit.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden