Moje šťastná hvězda

Karel Gott adcera Dominika: Na Bertramce se prý křičelo jako o život

Neskutečně trpí! Když se Karel Gott (79) dozvěděl, jak na tom jeho dcera Dominika (45) je, údajně ho to natolik sebralo, že nebyl schopný několik hodin vydat ze sebe jediné slovo. To prý rozlítilo jeho manželku Ivanu (43) natolik, že takový rachot u nich doma prý už dlouho sousedé nezažili.

Naštvalo ji, že volala Dominika s takovou rozrušující zprávou, která by mohla jejímu manželovi přitížit. Jak se totiž ukázalo, Gottova dcera si prochází velmi těžkým obdobím. Je na tom údajně opět hodně špatně jak po fyzické, tak psychické stránce.

Někteří Gottovi známí tvrdí, že byla nedávno hospitalizovaná v jedné z prestižních finských léčeben. A za všechno může její manžel, hudebník Timo (53), kvůli kterému se celý život trápí. Pořád od něj odchází a pak se k němu zase vrací a tentokrát to na ni prý bylo moc.

Jenže když svému otci volala, jak na tom je, zřejmě netušila, jak moc to otci uškodí. Samozřejmě má o svou dceru strach. Jenže ani on na tom není úplně nejlépe a podle doktorů se nemá nijak rozrušovat. Což se teď tak úplně nepovedlo.Také to Dominika od Ivany pořádně schytala.

Znovu asi nezavolá

Jak je známo, ty dvě spolu nemají dobré vztahy, ale po tomto výstupu už si Dominika otci nikdy zavolat nedovolí. Ivana to myslí dobře, ale občas by podle přátel mohla krotit svůj temperament. Přece by dcera Gottovi nechtěla schválně uškodit.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden