Moje sladké tajemství

Karel Gott: Dala Dominika tátovi nůž na krk?

Vztahy v rodině Karla Gotta (78) nejsou v poslední době právě nejlepší. Ačkoli se mluvčí několikanásobného zlatého slavíka Aneta Stolzová (35), opakovaně snažila jakékoli neshody vyvrátit, je zřejmé, že se Gott ocitl na tenkém ledě.

Největší třenice by měly v současné době probíhat s nejstarší dcerou zpěváka, Dominikou (44). Ta se nemůže podle všeho smířit s tím, že její slavný otec prý převedl v době, kdy bojoval s rakovinou, téměř veškerý svůj majetek na manželku Ivanu (41). Zřejmě má za to, že slavík na své nejstarší děti tu chvíli vůbec nemyslel.

Řekla, co si o ní myslí

Ostrá výměna názorů se měla odehrát vloni na jaře přímo na nemocničním pokoji v okamžiku, kdy se zpěvák podroboval poslední chemoterapii. Dominika neudržela údajně nervy na uzdě a otci od plic řekla, co si o jeho ženě myslí. Od té doby byly vztahy na bodu mrazu.

O usmíření nemá zájem

Zdroj, který si nepřál být jmenován navíc uvedl, že se dcera Gotta do usmiřování nijak nežene. Dominika totiž měla dát svému otci údajně jasně najevo, že dokud se nechá Ivanu takhle manipulovat, nemá o urovnání vztahů zájem. Z toho ale musí mistra opravdu bolet u srdce.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden