Můj kousek štěstí

Karel Gott: Další zdarvotní komplikace!

Všichni Karlu Gottovi (77) přáli, aby letošní rok pro něho byl lepší, než ten loňský. Aby ho opustily zdravotní problémy, které měl. Bojoval se zákeřnou rakovinou mízních uzlin, musel podstoupit operaci páteře a ke všemu ho ještě postihnul zápal plic.

S novým rokem se ale zdálo, že bude líp. Zpěvák opět získal svou image dobře vypadajícího elegána, naplánoval si spousty vystoupení... Jenomže neduhy Gotta stále ne a ne opustit. Nasvědčují tomu poslední zprávy.

Nejenže bylo kvůli zpěvákovu podlomenému zdraví ohroženo vystoupení na Pražském hradě. "Je otázkou, jestli bude Karel Gott v pořádku, není mu dobře," sdělil jeden z pořadatelů. Propukla u něj totiž viróza, která mu skočila na hlasivky.

Teď je evidentní, že se mu objevily další komplikace. Gott byl opět viděn u lékaře, tentokrát na urologii. Byl přistižen, jak s manželkou Ivanou zrovna vychází z Všeobecné fakultní kliniky v Praze, která se specializuje na léčbu močových cest.

I když někteří tvrdí, že v nemocnici zpěvák strávil dokonce několik dní, jeho manažerka Aneta Stolzová to naštěstí vyvrátila s tím, že podstoupil jen ambulantní vyšetření. Co přesně Karla trápí, ale neupřesnila.

Vyrojily se dokonce spekulace, zda Gott neonemocněl cukrovkou, či není odkázaný na umělý vývod moči. I to ale jeho mluvčí rezolutně popřela. S čím tedy dochází k lékaři, zůstává záhadou. V každém případě je vidět, že pěvák není úplně fit.

Za vše mluví i fakt, jakým ho manželka vedla z nemocnice. "Ivanka se mu snažila podpírat rámě a musela nejistě našlapujícího Karla přidržovat, aby neuklouznul na ledovce. Působil jako churavý pán," Sdělil nám svědek.

Nezbývá než doufat, že nejde o nic vážného. Ať už je na tom Gott jakkoli, držíme mu palce, ať se neduhů brzy zbaví. .

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden