Moje šťastná hvězda

Karel Gott: Jak dlouho hodlá pokoušet štěstěnu

Zpěvák znovu přecenil své síly

Mistr si nedá říct a dál zcela zbytečně riskuje své zdraví. KAREL GOTT (77) nejenže skončil po koncertu na kapačkách, ale následně s nedoléčeným zánětem dutin neváhal znovu vystupovat. Kam až tohle zajde?

Začátkem června se objevila informace, že Mistr musel kvůli zhoršenému zdravotnímu stavu zrušit svůj benefiční koncert ve slovenských Ladcích. Zpěvákovi se mělo udělat po ránu zle, špatně se mu dýchalo a měl dokonce i zkolabovat! Ačkoli původní zprávy jasně hovořily o tom, že je Gott hospitalizován v nemocnici, jeho mluvčí vše vyvrátila. Zlatý slavík si měl pobýt v nemocnici jen několik hodin a zase ji opustit. V dobrém stavu podle všeho ale nebyl, přesto si nedopřál odpočinek a vrhl se do další práce. To se mu ale možná nakonec stane osudným a nemoc dutin se rozjede naplno.

Ivana musí dělit péči mezi svéh holčičky a manžela

Zpíval na půl plynu

Už po svém předposledním koncertu se fanouškům Mistr omlouval, že se necítí být ve své kůži a zpívá na půl plynu. Navíc se nedalo přehlédnout, že je velmi unavený a slabý. Ostatně, že se v jeho těle něco děje, se později také potvrdilo. Zpěvák musel kvůli těžkému zánětu dutin a horních cest dýchacích vyhledat lékařskou pomoc. IVANA (41) ho převezla do nemocnice, kde se podrobil celkovému vyšetření. Následně dostal antibiotika v kapačkách. Není pochyb o tom, že lékaři kladli Mistrovi na srdce, aby se v nejbližších dnech šetřil, a pokud mož no vynechal náročnější pracovní povinnosti. On ale jako by jejich naléhání neslyšel.

Na sebe vůbec nemyslí

Z nemocnice pospíchal Karel za svým dlouholetým kamarádem OLDOU HAVRÁNKEM (†78).
Ten ležel v té době v sanatoriu a léčil se z druhého ataku rakoviny. Zpěvák mu chtěl být oporou, a tak více než na sebe myslel na něj. Krátce po jeho návštěvě bohužel Havránek nemoci podlehl, což zpěváka velmi zdrtilo. Nebyl by to ale Gott, aby se v těžké chvíli uchýlil do bezpečí svého domova. Místo toho se vydal na zahájení výstavy Gott, My Life. Ovšem i tentokrát si jeho nerozvážné chování vybralo svou daň a znovu musel do nemocnice na kapačky.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden