Moje šťastná hvězda

Karel Gott: Nechce ho ani vidět

Nedávno se usmířili, ale teď jsou rozhádaní víc než kdy předtím. Zpěvák Karel Gott (79) se pořádně rozčílil na svého letitého kamaráda Milana Drobného (74).

Manželka ho prý mlátí

Nedávno se kamarádi přitom usmířili v Karlově vile, kam Milana společně se svou ženou Ivanou (43) pozval.Drobný měl však znovu vytahovat špínu na Gottovu rodinu a podle zpěváka to tentokrát už přehnal. Karlovi se blíží osmdesáté narozeniny a na jeho počest se chystá kniha, kam poskytují rozhovory jeho blízcí kamarádi.

Vyjádřit se chtěl také Drobný a ten překvapivě pronesl, že Ivana má prý Karla doma mlátit. Prý mu to prozradil Karlův bývalý řidič Olda Havránek (†78). Ten mu údajně přísahal, že je to pravda, a prý prosil Drobného, aby zasáhl.

Definitivní konec

Když se Gott dozvěděl, jaké zvěsti Drobný roznáší, pořádně ho to naštvalo. Drobnému dokonce vzkázal, že mu je z něj zle a že si nepřeje, aby o něm ještě někdy někde mluvil. Jejich přátelství je prý definitivně u konce.

Zdá se, že tohle byla pro Gotta skutečně poslední kapka, a i když se mu Drobný poté omluvil, jeho omluvu smetl ze stolu.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden