Můj kousek štěstí

Karel Gott: Oddělené domácnosti?

Není to dlouho, co zpěvák Karel Gott (78) tvrdil, že svou roubenku, kterou nechal postavit v Doubnici, prodává. Prý proto, že tam ztratil soukromí. Následně se však ukázalo, že se Mistr v chalupě přesto zabydlel.

Místní ho prý už berou jako svého. „Karel Gott? No jo, ten už je náš. Bydlí tady nad náma,“ říkají sousedé. A jak se zdá, zpěvák si venkovské sídlo oblíbil víc, než by kdo čekal. Dokonce prý podle starousedlíků do chalupy přijíždí často i sám.

Jeho žena Ivanka s dětmi zřejmě zůstává na nově zrekonstruované pražské Bertramce. Co to, že vždy společenský zpěvák tak najednou vyhledává samotu? Potřebuje si snad odpočinout od rodiny? Že by ho už zmáhaly věčně brebentící dcerky a neustálé pokyny jeho manželky, která se ze všech sil snaží chránit jeho zdraví? Snad není situace tak vážná, že by oddělenými domácnostmi řešili dokonce manželskou krizi.

Možná jsou ale to vše jen zbytečné obavy. I všímavý soused se může splést a nemusí mít dokonalý přehled, zda v domě s Gottem nepobývá i jeho žena. Bylo by zarážející, že Ivanka, která se vždy o zpěváka starala jako oko v hlavě, by ho nechala jezdit s jeho pochroumaným zdravím na chalupu samotného.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden