Můj kousek štěstí

Karel Gott: Ostře se pustil do exmilenky!

Tohle bývalá milenka zpěváka Karla Gotta (79), Alice Kovácsová (52) asi nečekala. Dosud to byla ona, kdo se k jejímu milostnému poměru s Gottem vyajdřoval. „Přátelství s Karlem patří k těm krásným přátelstvím mezi mužem a ženou, která přežijí všechny časy, lásky, vztahy i nemoci,“ promluvila žena, se kterou měl Slavík chodit dlouhých pětatřicet let.

Zatímco on se zdržel jakýchkoli komentářů. Teď ale Gottovi došla trpělivost. Dopálila ho dražba obrazu, který kdysi Kovácsové věnoval k narozeninám. Obraz prodala za 240 tisíc korun, z nichž část měla putovat do interní kliniky hematologie Všeobecné fakultní nemocnice v Praze, kde se v minulosti léčil Gott.

Další část měla věnovat nadaci pro ochranu týraných seniorů. To už bylo ale na zpěváka příliš. „Doteď jsem mlčel, dál ale už nechci. K posedlému psychopatickému chování a mstivému jednání paní Kovácsové říkám jediné – pomalu a jistě mě zabíjí.

..,“ vzkázal Kovácsové. Je jisté, že tohle si jeho "ex" za rámeček nedá. Je jasné, že náklonnost zpěváka k bývalé milence je už definitivní minulostí. Zato Gottova manželka Ivana (42), která na Kovácsovou žárlila, si teď musí mnout ruce.

Tuhle bitvu, zdá se, vyhrála. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden