Moje šťastná hvězda

Karel Gott: Platí své manželce i tchyni

Není velkým tajemstvím, že IVANA GOTTOVÁ (42) má život svého slavného manžela dokonale pod kontrolou. Později vyšlo také najevo, že patří do týmu jeho managementu. Celou dobu se navíc snažila působit dojmem, že věci a život svého muže řídí pouze z čisté lásky

Všechno je ale jinak. Jak se nedávno ukázalo, práce, kterou Ivana pro svého muže KARLA GOTTA (78) dělá, rozhodně není finančně nezištná. Paní Gottová dostává za své povolání manažerky regulérní plat. A aby toho nebylo málo, nějakým způsobem se jí podařilo přimět svého štědrého chotě, aby zaměstnal i její matku.To nedávno prozradily zpěvákovy nové webové stránky, na kterých je v Gottově pracovním týmu oficiálně uvedena nejen Ivana Gottová, ale i zpěvákova tchyně BLANKA KREJČÍ (66). Ta dostala na starosti opravdu důležitou funkci – vyřizování žádostí o autogram a korespondenci.

Blanka Krejčí

Vytvořil jí speciální pozici

Takto Karel Gott vlastně oficiálně poprvé přiznal, že pro něj nejen jeho manželka, ale i její matka pracují. Na Blanku Krejčí přitom už před časem přepsal také svou roubenku v Doubici. Přitom se Gott tyto informace dlouho snažil před veřejností tajit a i dnes o svých zaměstnancích nemluví a odmítá komentovat, že mu manželka dělá manažerku. „Karel své tchyni za práci, kterou pro něj vykonává, normálně platí. Ale nerad o tom mluví,“ nechal se slyšet člověk z blízkého zpěvákova okolí. Také o manželce Gott vždy říkal jen to, že mu pomáhá. Spíš se ale zdá, že on pomáhá jí a její rodině. Paní tchyně se podle všeho v penzi nudí, a tak je určitě ráda, že si přivydělá nějakou tu kačku za práci, u které se rozhodně nepředře. Sám Gott se snaží mlžit, jak jen to jde, a tvrdí, že si vždy přál mít vlastní rodinný podnik.

Plní si prý svůj dávný sen

„Od momentu, kdy jsem začal dráhu profesionálního zpěváka, jsem snil o tom, že budu mít vlastní agenturu, ve které si budu sám určovat, co budu dělat, jak a kdy,“ svěřil se zpěvák s tím, že v prvních třiceti letech to prý nebylo možné. Náš mnohonásobný zlatý slavík se zřejmě řídí heslem, že je lepší se spoléhat na svou rodinu než na cizí lidi, kteří by mu mohli být víc ke škodě, než k užitku.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden