Moje šťastná hvězda

Karel Gott si psychicky ubližuje!

Snaží se znovu nastartovat hlas

Přestože sám KAREL GOTT (76) přiznal, že rehabilitaci po uzdravení z rakoviny podcenil a nebylo mu zrovna nejlíp a následnou operaci břicha museli kvůli komplikacím o pár dní odložit, ani teď, když by měl po zákroku co nejvíc odpočívat, nemá nicnedělání v úmyslu.

Sice je ze všech zdravotních zákroků už viditelně unavený, i tak se za každou cenu chce co nejdřív vrátit ke zpívání. Důkazem je jeho speciální přístup k péči o hlas a hlasivky. Z čeho má strach? Silné chemoterapie Mistrův hlas hodně oslabily, proto svůj milionový nástroj Karel nyní hýčká, jak jen to jde.

Mimo jiné inhaluje řepík lékařský a kloktá šalvěj. „Jsem opatrný a hlas zatím jen procvičuji. Nechci nic zakřiknout, ale cítím, že to bude dobré,“ prozradil náš pěvecký klenot, který už na říjen přislíbil účast na 50. ročníku festivalu Bratislavská lyra. Tím sice udělal radost fanouškům, méně už lékařům. Chce tam dokonce zazpívat a právě proto ta péče o hlas. Proč ale tak hazarduje? Gott naznačil, že se bojí nezájmu, kdyby jeho pauza měla trvat příliš dlouho.

„Před publikum chci hned, jak mi bude dobře. Bude-li o mě ještě zájem,“ sdělil své obavy.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden