Moje šťastná hvězda

Karel Gott skončil znovu v nemocnici!

Vrátila se zákeřná nemoc?

Zprávy o tom, že zpěvák KAREL GOTT (77) se rozhodl letos nevystoupit během předávání Slavíků, se objevovaly už dlouho před samotným udílením. Podle našich informací o tom byl dokonce dopředu obeznámen i pořadatel.

Několikanásobný zlatý slavík ale přislíbil, že se zúčastní alespoň coby divák. Všichni tak počítali s tím, že si divácké ocenění přijde převzít. Jaké bylo ale překvapení, když se po vyhlášení letošního Zlatého slavíka v kategorii zpěváků objevila dcera Karla Gotta, CHARLOTTE ELLA (10)! Nikdo nechápal, co se děje. Záhy však drobná dívenka prozradila, proč její otec nepřišel. Skončil totiž neplánovaně znovu v nemocnici. „Promyslel jsem si, co si vezmu na sebe. A pokud to jen trochu půjde, přijdu,“ sliboval ještě během sobotního dopoledne Karel Gott svou účast na slavnostní ceremonii. Bolesti kolem operovaného místa byly ale příliš silné a zpěvák musel vyhledat odbornou pomoc.

Opravdu to jsou záda?

O tom, že situace není právě nejlepší, informoval později i sám Mistr. „Jsem opět v nemocnici.
A to z důvodu komplikací po nedávné operaci páteře, kvůli kterým musím bohužel zrušit i dohodnuté pracovní závazky,“ uvedl. Podle našich informací se měl v oblasti operovaného místa objevit zánět a lékaři údajně zvažují i další operaci. Někteří se ale bojí nejhoršího. Sám Karel Gott před pár měsíci řekl, že kdyby na tom byl špatně, stejně to neprozradí. Jeho fanoušci a okolí se tak obávají, aby se znovu neozvala zákeřná rakovina. Doufáme, že jde skutečně jen o zdánlivě banální komplikaci se zády.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden