Můj kousek štěstí

Karel Gott: Strach o dceru!

Starší dcera zpěváka Karla Gotta (79) a jeho manželky Ivany Gottové (43), Charlottka (12), je už, dá se říci, velká holka, která má jen krůček od samostatné dospělé ženy. Už v útlém dětství začala s uměleckou kariérou.

Nejenže zpívá, ale i dabuje filmy. Ač je však velmi šikovnou a chytrou dívkou a vlastně už celebritou, rodiče se stále bojí vložit do ní bezmeznou důvěru, a proto Charlottka dostává zákazy jako malé dítě.

Zatímco ostatní slavné osobnosti běžně vystavují své soukromnoti i pracovní záležitosti na internetu veřejně pro fanoušky, Charlottka má přísný zákaz. Ač by se roztomilá dlouhovláska jistě také ráda všem pochlubila svými zážitky, radostmi a úspěchy, její příspěvky jsou uzamčené a dostupné jen těm, kteří osobně zažádají a ona jim to povolí.

Je zřejmé, že její táta a máma mají o svoji dceru strach. Pořád v ní vidí tu malou zranitelnou holčičku, která by se mohla chytit do nějaké léčky zlých lidí. Zavelela tak snad Ivana, která údajně ráda řídí život i svému muži? Ať už je to jakkoli, i tahle opatrnost může mít na Cahrlottku dopady.

.. Její vrstevníci si ji kvůli tomu mohou nehezky dobírat, smát se jí, že ona se nemůže předvádět před lidmi jako ostatní. Dokáže se s tím dívenka vyrovnat? .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden