Můj čas na kafíčko

Karel Gott: Tchyně zasahuje!

Zdá se, že rodina Ivany Gottové (40) přebírá otěže nad celým Mistrovým životem. Když není nablízku manželka, postará se o Gotta tchyně Blanka Krejčí (66). Ta za rok postoupila z postu občasné řidičky až do funkce neoficiální tajemnice a přísná osobní strážkyně.

Zdá se, že zpěvákovi vyhovuje péče vlastní tchyně. Je to světec!

Teď si vzala Karla pod ochranu i v písemné komunikaci s jeho fanynkami. Rozhodla se, že Karel potřebuje více odpočívat a tak už nebude trávit čas několikahodinovým psaním osobního věnování na fotky svým fanynkám.

Po tomto psacím maratonu je prý božský Karel vyčerpaný, takže se tchyně rozhodla rázně zasáhnout! Dalším autogramiádám tak zatnula tipec a oznámila, že napříště už bude její svěřenec rozdávat pouze fotky se svým podpisem – a poštou.

Gottovy fanynky zuří a mají strach:  Je dost pravděpodobné, že brzy odzvoní i propiskám a na mistrovy fotografie bude najatá síla dávat í místo jeho podpisu jen podpisová razítka. Fakt je, že Gottovi už otrnulo a po komorních vystoupeních chystá svůj velký koncert na konci května v Divadle Hybernia.

Už je vyprodaný!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden