Moje šťastná hvězda

Karel Gott: Válka mezi Gottovými ženami

Může si IVANA GOTTOVÁ (42) konečně mnout ruce? Není tajemství, že s Gottovou nejstarší dcerou DOMINIKOU (45) není žádná velká kamarádka. Proto má zřejmě radost, že KAREl GOTT (78) vlastní dceru často odsouvá na druhou kolej.

Dominika má nakonec štěstí, že se odstěhovala zpátky do Finska ke svému manželovi trpícímu maniodepresivní psychózou. Jinak by pro ni Ivana Gottová mohla naplánovat ještě více příkoří, než se jí dostává teď. Gott dal totiž své nejstarší dceři několikrát najevo, že se s ní v rodině už nepočítá.

Nepozval ji na koncert

Začalo to tím, že se Dominika nezúčastnila jeho velkolepého koncertu. „O koncertě jsem věděla, ale táta mě na něj nepozval,“ tvrdí dcera. To ještě omlouvala tím, že žije na dalekém severu a kvůli nové práci by se stejně do Prahy jen tak nedostala. Druhá rána ji zasáhla mnohem víc a Dominiku dokonce rozplakala! V den jejích narozenin se jí otec vůbec neozval! Neposlal jí zprávu ani nezavolal. „Na telefonát od něj čekala marně až do půlnoci,“ říká její známý. Jenomže Gott měl v té době plnou hlavu své manželky. Dokázala ho snad Ivana tak šikovně zmanipulovat, že si na narozeniny své dcery nevzpomněl?

Dominika Gottová, Karel Gott: Se svojí dcerou vycházel dobře, i když ji dlouho tajil.

Nechala si napsat song?

Nedávno vydal Mistr nový song s názvem Ta pravá, který se točí kolem faktu, že si Mistr konečně našel ženu svého života. A tou je právě Ivana. To ona namalovala na zadní stranu bookletu alba manželovu Domitvář. Inspirovala se Gottovou fotkou a se skromností sobě vlastní přiznala, že se po vzoru slavíka vrhla na umění. A to není všechno. Píseň Ta pravá je samozřejmě o Ivaně a zpívá se v ní, jak Gott čekal na ženu svého srdce celý svůj život a až nyní okusil pravé rodinné štěstí. Zlí jazykové ale tvrdí, že si takovou poklonu vydupala právě Ivana. Zpěvák proto požádal MARKA ZTRACENÉHO (33), aby píseň o jejich nehynoucí lásce a pohodě napsal. Jestli nápad na milostnou píseň nevzešel od Gotta, tak je to samozřejmě trapas jako hrom. Je jenom škoda, že na křtu alba hlavní aktérka Ivana kvůli nemoci nedorazila a nemohla se oficiálně stát kmotrou. Každopádně ani nemusela. Mistr jí pak doma určitě utěšoval a na nějaké posílání gratulací své dceři neměl myšlenky. Gottová si získala jeho pozornost a on na ostatní členy rodiny, jak se zdá, postupně zapomíná. Teď to nejvíc odnáší Dominika, ale je možné, že Ivana bude postupovat dál, dokud nebude opravdu jediná. To potvrzují Gottovi známí.

Ivana Gottová, Karel Gott: Zdá se, že Ivana Karla řídí čím dál víc.

Úplně ho od všech odstřihla

„Dřív byl Karel Gott úplně někdo jiný. Vždy rád poseděl s celou rodinou u jednoho velkého stolu. Ať to byly Vánoce nebo narozeniny,“ ozývá se z jeho okolí. Začal se jinak chovat nejenom k rodině, ale také k mnoha dobrým přátelům nebo známým. Mnozí z nich dokonce nedostali ani jeho nové telefonní číslo. S příchodem Ivany se zkrátka časy nadobro změnily. Zhrzené Dominice teď nezbývá opravdu nic jiného, než se doma vybrečet. Válku s ambiciózní Ivanou Gottovou jistě nemá šanci vyhrát. Otázkou je, jestli slavíkovi nebude za pár let líto, že se vykašlal na zbytek rodiny a soustředil se jenom na svoji manželku.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden