Moje šťastná hvězda

Karel Gott: Vykašlala se na něj jeho nejstarší dcera?

Proč nepřijela na jeho koncert?

Dlouho KAREL GOTT (77) tajil světu, že jeho nejstarší dcera DOMINIKA (43) vůbec existuje. Ta se v dospělosti rozhodla odstěhovat za svým přítelem TIMEM TOLKKIM (50) do Finska. Jenže její zdánlivé štěstí v drsné severské zemi netrvalo dlouho a před časem se vrátila zpátky domů. Její přítel měl vážné psychické problémy. „Má maniodeprese, které se ukázaly v pokročilém stadiu leckdy nebezpečné!,“ uvedla tehdy Dominka s tím, že jsou projevy Tolkkiho nemoci pro společné soužití nesnesitelné. Život v Praze, kde byla neustále pod drobnohledem, jí ale nevyhovoval, a tak krátce poté, co se její otec uzdravil, vzala do zaječích. Mistr tím ale, jak se zdá, velmi trpí. Podle některých zdrojů s ním totiž dcera přestala komunikovat.

Nejsou příliš v kontaktu

Karel pozval dceru na koncert, jenž by měl být symbolem jeho velkého návratu na pódia. Dominika, která se vrátila do Finska, ale s otcem údajně komunikuje jen sporadicky a nejspíš pozvání ani nepřijme. „Táta mě pozval! Zatím nevím, jestli budu moci přijet,“ uvedla. Zdroj
z blízkosti rodiny Karla Gotta prozradil, že se Dominika nepohodla s otcem zejména kvůli převodu jeho majetku na manželku IVANU (40). A v době, kdy se vrátila s Finska, se dokonce spekulovalo o tom, že pravým důvodem jejího návratu bylo obhlédnutí situace ohledně dědictví. Její otec byl totiž v té době nemocný a léčil se s rakovinou. „Moc si teď nevoláme,“ svěřil se smutně Gott.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden