Moje šťastná hvězda

Karel Gott: Zanedbával rodiče a teď si to vyčítá

Snaží se žít tak, aby si ve stáří mohl říct, že si stihl splnit všechny sny, a ničeho, co kdy udělal či neudělal, nelituje. A i dnes si KAREL GOTT (78) všeho užívá naplno. Přesto existuje jedna věc, která ho nikdy nepřestane trápit

Ačkoli by si už mohl užívat důchodu a věnovat se jen své rodině, Karel Gott o ničem takovém vůbec neuvažuje. „Stále ještě uvažuji směrem do budoucnosti a přemýšlím, co se ode mě čeká,“ říká. Pořád myslí na druhé.

Rodina je pro něj posvátná

Nejvíc mu samozřejmě záleží na milované ženě IVANCE (42) a na společných dcerkách CHARLOTTE (11) a NELLY (9), ale kdyby mohl, pomáhal by snad úplně všem. Své fanoušky zbožňuje, a i proto by chtěl zpívat, dokud mu to jeho tělo dovolí. Přesto má ve svém srdci jednoho člověka, na kterého vzpomíná snad úplně nejvíc. Na svou maminku. Zpěvak prý dodnes lituje jediné věci – že se své matce nevěnoval mnohem více. „Mrzí mě, že jsem se více nevěnoval rodičům.Vyčítali mi, že si s nimi málo povídám,“ smutní Gott.

Ivana Gottová, Karel Gott: Mistr je přesvědčený, že by jeho maminka byla z Ivanky nadšená.

Před matkou tajil dceru

Svou maminku velmi miloval. „Dohazovala mi nevěsty, pořád říkala, že by se chtěla dočkat vnoučat,“ směje se. Jenže on na rodinu tehdy neměl ani pomyšlení. Jediné, co ho zajímalo, bylo zpívání. A tak se maminka bohužel vnoučat nedožila. Přesto tuší, že by byla šťastná, kdyby jeho manželku Ivanku znala. „Jsem přesvědčený o tom, že by se Ivanka mamince líbila.“ Gott chodil s mnoha ženami, ale až u téhle věděl, že je to konečně ta pravá. „S Ivankou to byla asi intuice. Něco mi říkalo, že to s ní bude fajn. “A asi mu požehnání dala i někde tam nahoře maminka. S Ivanou jsou spolu téměř 20 let a vypadá to, že jejich vztah není poznamenán žádným mráčkem. Co by však jeho maminku hluboce mrzelo, je fakt, že se nevídá se svou dcerou DOMINIKOU (44).
Kdyby o ní tedy věděla, protože ji Gott před matkou celá léta tajil! Možná je právě tohle jedna z dalších věcí, kterých Gott lituje.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden