Můj kousek štěstí

Karel Gott: Zničil manželství?

Avantýra s milenkou Karla Gotta (79)  má nečekanou dohrohru. Je to pár měsíců zpátky, co se mluvilo o vztahu zpěváka a vystudované grafičky Alice Kovácsové (52), která je dnes manželkou zpěváka Ondřeje Havelky (63).

V minulosti spolu měli desetiletý milenecký vztah, v kontaktu ale zůstali až donedávna, dokud tomu neudělala přítrž zpěvákova manželka Ivana Gottová (42). Kovácsová se v médiích začala hojně chlubit videy z jejich soukromí a Gotta vychvalovala, jakoby k němu něco cítila dodnes.

Vysvětlování a obhajování Karlovi pak už nepomohlo. Je jasné, že jeho žena musela žárlit a dokonce měla svému muži přátelení s dotyčnou zakázat. Jenomže zatímco manželství Mistra přečkalo aféru bez úhony, podstatně hůře prý dopadl svazek Kovácsové.

Ondřej Havelka prý nesnesl propírání avantýr své manželky a vztah se má ocitat na pokraji krachu. Sám Havelka sice říká, že se situaci snaží zvládnout, připouští jen, že je to těžké, ale mnohé napovídá tomu, že jejich manželství nezadržitelně spěje k zániku.

Kovácsová se podle informací odstěhovala se synem Hugem (9) na Kanárské ostrovy. A o mnohém by mohlo svědčit i to, že rozprodává své obrazy od Karla Gotta. Snaží se snad Kovácsová zabezpečit před rozvodem? Možná brzy najdeme odpověď.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden