Můj kousek štěstí

Karel Gott: Zoufalá snaha zchránit si pověst!

Tohle by si zpěvák Karel Gott (77) nejspíš nikdy nepřál. Vždycky to s lidmi uměl. Ačkoli je to hvězda světového formátu a někdo ho přirovnává i k Elvisu Presleymu (+42), vždy zůstával skromným a přívětivým mužem, který s laskavostí prohodil slovo i s obyčejnými lidmi.

Svých fanoušků si vážil, nikdy nebyl nafoukanou celebritou, které stoupla sláva do hlavy. Právě proto ho lidé tolik milovali a z lásky k němu poslouchali jeho písničky ještě víc. Přesto si posléze svou pověst pokazil a nyní se marně snaží přízeň lidí získat zpět.

Gott si doslova zavařil tím, když po svém období léčby rakoviny, kdy byli jeho fanoušci nadmíru natěšeni, že svého idola opět uvidí a budou mu moci popřát hodně zdraví a sil do dalších let, začal vystupovat výhradně pro VIP smetánku.

Lístky byly buďto nesmírně předaržené nebo na ně běžní smrtelníci prostě neměli přístup. Na jeho hlavu se začala snášet vlna kritiky. Proč se ke svým obdivovatelům, kteří mu tak věřili, otočil zády? Nechápali.

Zpěvákovi teď nejspíš začalo docházet, že takhle svou popularitu úplně pohřbí, a tak se snaží zavděčit svým fanouškům, jak to jde. Jenomže ti už mu nechtějí odpustit!

Jasným důkazem byly reakce lidí na autogramiádu jeho výstavy Gott my life. Slavík sice udělal maximum, aby všem vyšel vstříc a mohl se věnovat každému, kdo za ním přijde. Na autogramiádu byly vyhrazené dvě hodiny, přesto zpěvák podepisoval ještě o hodinu déle.

Dokonce prý dal autogram i těm, kteří si nezaplatili vstupenku na výstavu, i když to bylo určené jen pro návštěvníky. Přesto se Mistr dočkal nevděku a odsouzení. "Jenom peníze ho zajímají!," spílal mu člověk na sociální síti.

A pustili se do něho i kvůli jeho kolegyni Věře Špinarové (+65). "Na takovéto akce přijít můžete, ale na pohřeb Věrce, to ne! Nikdy vám to nezapomenu, všechny vaše CD skončily v koši. Ztratil jste u mě na popularitě a na osobnosti," zuřil další bývalý fanoušek.

Dokáže tuhle zášť Karel ještě zvrátit nebo nadobro přijde o příznivce? .
.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden