Moje šťastná hvězda

Kari knedlíčky ve smetanové omáčce

Když zkombinujete italskou kuchyni s indickou, nemusí to být vůbec špatné. Přesvědčte se sami.


Ingredience:


150 g kuřecích jater


1 lžíce kari koření


½ lžíce majoránky


sůl, pepř


2 stroužky česneku


200 ml smetany ke šlehání


hrnek nastrouhaného tvrdého sýru


1 vajíčko


čerstvá bazalka na ozdobu


Postup:


Kuřecí játra rozmixujte společně s majoránkou, kari kořením, solí, pepřem a prolisovaným česnekem. Přidejte ještě vajíčko. Mixujte dohladka. Játrové knedlíčky si uvařte ve vroucí osolené vodě. Mezitím si uvařte těstoviny.


V rendlíku si zahřejte smetanu ke šlehání, poté v ní nechte rozpustit nastrouhaný sýr. Omáčku lehce dochuťte solí a pepřem. Těstoviny promíchejte s omáčkou a přidejte játrové kuličky.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden