Moje sladké tajemství

Kariéra je jí přednější?

Krásná slovenská moderátorka Jasmina Alagič (32) se po třech letech vrátila před kameru a uvádí show Česko Slovensko má talent. Ještě nedávno však uvažovala o druhém dítěti.

Odmítá druhé dítě, protože chce budovat kariéru? Moderátorka Jasmina Alagič (32) nechce propásnout už ani chvíli, kdy by se mohla objevovat na televizních obrazovkách, jak si mnozí špitají. Manželka slovenského rapera Patrika Rytmuse Vrbovského (44) mu před dvěma lety porodila syna Sanela (2).

Rytmus po dítěti velmi toužil a chtěl s partnerkou založit rodinu. Byl to zřejmě i jeden z důvodů, proč opustil dlouholetou partnerku Daru Rolins (48).

Když mezi celebritami nedávno vypukl babyboom, objevila se i informace, že má druhého potomka čekat i Jasmina s Rytmusem. Zdálo se, že se moderátorka stáhla do ústraní.

Nyní ale neodolala nabídce moderovat pořad Česko Slovensko má talent, takže je jasné, že mateřství se odkládá. Kvůli penězům to ale moderátorka nejspíš nedělá, známý raper vydělá tolik, že by uživil nejen svoji rodinu.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden