Moje šťastná hvězda

Kariéra, nebo velká rodina?

Policistka z Ulice MARKÉTA STEHLÍKOVÁ (37) se přiznala, že ačkoli má dceru, není úplně mateřský typ. Dává přednost práci?


Nebýt nekonečného seriálu, nejspíš by Markétu Stehlíkovou (37) dneska nikdo příliš neznal. Slávu a úspěch si údajně užívá jen díky Ulici, kde si vyzkoušela kromě jiného, jaké by to bylo, kdyby se stala dvojnásobnou maminkou.


V současnosti totiž Stehlíková vychovává sama dceru a upřímně si vůbec nedokáže představit, že by měla další dítě. Touhy po velké rodině ji prý úplně minuly. Nejspíš se teď chce věnovat hlavně své kariéře a užívat si volnosti.


Obě to ve zdraví přežily


Jen málokdo ví, že má Stehlíková už poměrně velkou dceru. Nikde ji ale příliš neukazuje, není proto divu, že fanouškům tato informace zřejmě unikla.


Porodila ji prý ještě před třicítkou, miluje ji, ale přiznala, že to pro ni bylo velmi náročné období. „Vím, jak je složité skloubit své touhy po po práci, realizaci sebe sama a svůj rozvoj s péčí o malé dítě,“ vysvětluje herečka.


Často to prý bylo velmi těžké, ale ničeho prý Markéta nelituje a dodává, že navzdory všem těžkostem obě s dcerou ve zdraví přežily. Na holčičku zůstala herečka sama, s jejím otcem nežije.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden