Moje sladké tajemství

Kariéra založená na erotice?

Moje sladké tajemství

I když už je roky vzornou maminkou, stále jí někdo připomíná lechtivou minulost.

Eva Decastelo (43), rozená Aichmajerová, je populární moderátorka, herečka a modelka. I když se dnes objevuje v populárních seriálech, jako je například Slunečná, lidé nemohou vymazat z paměti její peprnější fotografie ze začátků její kariéry.

Sympatická mamina odvedle, která se nebojí si ze sebe udělat srandu. Něco ale Evu (43) přece jen trochu trápí. Nikdy nepatřila k ženám, které by se styděly, v mládí dokonce odhalila intimní části svého těla, když byla v Americe. Jenže pak si uvědomila, že až fotky jednou někdo vytáhne, nebude se to týkat jen jí a přiznala, že se bojí, aby její pornografickou minulostí netrpěly její dvě děti; dcera Zuzanka (10) a syn Michael (12).

„Je to věc, za kterou se vážně stydím, ale už ji ze života nedokážu vymazat, videa i fotky se dají najít na internetu a spoustu lidí o tom ví… Proto jsme se s manželem domluvili, že

Zbývá vám 80% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden