Můj čas na kafíčko

Kariéře obětovala svůj osobní život!

Dlouho randila se svým kolegou z 1. MISE a také ze seriálu Ulice Liborem Matoušem (27). Vypadalo to na velkou lásku, ovšem to je minulost.


Teď je krásná herečka Kateřina Marie Fialová (25) sama a kupodivu na tom nechce vůbec nic měnit. Až se zdá, že si hodlá jít tvrdě za kariérou, kterou má díky rolím v Sestřičkách Modrém kódu, Hvězdám nad hlavou a momentálně také v seriálu 1. MISE skutečně skvěle rozjetou. 


S Liborem Matoušem (27) si udělali  ve vztahu přestávku a nastal konec.

Muži? Na ty prý nemyslí

„Nikoho nového určitě nehledám. Nechci ani hledat a přivolávat si to,“ prozradila herečka zcela otevřeně. Člověk by si řekl, že je to možná tím, že má zlomené srdce, ale ona samotná pro to má trochu jiné vysvětlení.

Podle svých slov se chce nyní plně věnovat práci a zamilovat se nehodlá ani za nic, k čemuž má své důvody. „Když se totiž zamiluju, jde práce stranou a já myslím jen na dotyčného,“ vysvětluje a lze jí to věřit. 

Miluje stále svého expartnera?

Těžko ale říct, jestli podobně přemýšlí i během natáčení 1. MISE se svým bývalým partnerem. Přece jen byli moc hezký pár, a ačkoli se říká, že se dvakrát do téže řeky nevstoupí, někdy se v životě stane i pravý opak.

Navíc těžko říct, proč se oba rozešli. Zpočátku to totiž vypadalo spíš na pauzu, jak sama herečka naznačila. „On je teď v Brně a já v Praze. Řekli jsme si, že uvidíme, co se bude dít, máme takovou koronu ve vztahu,“ říkala tehdy. 

Snímek z Hvězd nad hlavou.

Doma se často hádá a je výbušná

Možná ale k tomu, že spolu nejsou, pomohla i její konfliktní povaha. Přiznává totiž, že je hádavá. „Doma vyvolávám scény, jsou z toho občas nějaké následky,“ prozradila. Pokud ale muž ženu miluje, něco podobného by určitě měl umět zvládnout.

Uvidíme tedy, jak to se vztahy nakonec v případě Fialové dopadne. Zda třeba s Matoušem nedají lásce druhou šanci, anebo dokonce Kateřina Marie nepředstaví úplně někoho jiného jako svého partnera.

Už o nějakém špitala, ale zatím ji s ním nikdo nenachytal. Možná to ale nebyla tak úplně pravda a jen chtěla mít klid od médií. Ale na samotu je ještě  moc mladá. 

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden