Moje šťastná hvězda

Kariéře obětuje téměř vše

EVA BUREŠOVÁ (27) nyní září v úspěšném seriálu Slunečná. Nyní ale prý začíná pomalu šetřit a uskromňovat se. Proč tak najednou?

Dostala první hlavní roli, kterou si náramně užívá. Talentovaná Eva Burešová (27) by ještě před pár lety nevěřila tomu, že by někdy mohla být jednou z nejžádanějších hereček v českém showbyznysu. Sama přiznala, komu za svou slávu vděčí a proč se teď rozhodla šetřit.

Blýská se u ní na horší časy? Před několika měsíci to bylo přesně deset let, co se Eva zúčastnila primácké show Česko Slovensko má talent, kde o jejím osudu tehdy rozhodovala tříčlenná porota ve složení Martin Dejdar (55), Lucie Bílá (54) a Jaro Slávik (46).

Je mu vděčná

Tam se dostala hodně daleko a díky tomu se zviditelnila. Všimlo se jí několik známých osobností. Jedním z nich byl i herec a hudebník Ondřej Gregor Brzobohatý (37). A právě jemu je Eva dodnes vděčná. Díky němu mohla začít svou hereckou kariéru v seriálu Gympl s (r)učením omezeným, kde mohla předvést i své hudební nadání.

Promarněné chvíle

Jenže v době, kdy začaly nabídky chodit ve velkém, se jí narodil syn Nathaniel (3). Nedávno se začalo spekulovat, že ho má údajně herečka zanedbávat, a to právě kvůli velkému množství pracovních zakázek. Podle všeho ho pořád hlídala její maminka.

Ke Slunečné jí totiž přibyla show Tvoje tvář má známý hlas, kde byla v porotě. Teď ale Tvář skončila a vypadá to, že si vynahrazuje všechny ty promarněné chvíle, které synovi odepřela. Dokonce udělala zásadní krok, jenž by mohl celou situaci změnit.

Budou tam spolu!

Nedávno si totiž pronajala byt, kde bude už jen sama se svým potomkem. Jenže se vyskytl opět další problém, se kterým moc nepočítala. Nedošlo jí, že se přes den, kdy bude na natáčení, nemá o něj kdo starat.

Každý by jí přál, aby si našla konečně partnera, který jí bude se vším pomáhat, a nebude muset neustále využívat svou matku, která by si chtěla užít také trochu svého klidu.

Jak se ale zdá, problém je nyní z větší části vyřešen. Burešová má totiž randit s šéfkuchařem Přemkem Forejtem (33). I přesto, že se jí v milostném vztahu začalo konečně trochu dařit, po pracovní stránce to vypadá bledě. Má sice hlavní roli v seriálu, nicméně ten nebude trvat věčně.

Připravena na nejhorší!

I diváci už si pomalu stěžují, že je děj přestává bavit. Herečka se tedy bude muset poohlédnout po jiné práci. „Je mi jasné, že mi nikde nedají hlavní roli, když jsem se teď všem do paměti zapsala jako Týna Popelková,“ stěžuje si.

Proto si teď herečka šetří a vydělává, dokud je o ni zájem. Na paty jí však šlape konkurence a ona se musí hodně snažit, aby uspěla.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden