Moje sladké tajemství

Karolína Plíšková: Svatba z lásky, nebo kvůli penězům?

Jen díky ní je z něj boháč! Chce si ji svatbou pojistit?

Přesně tuhle otázku by si měla pokládat úspěšná tenistka Karolína Plíšková (25), ještě před tím, než se doopravdy rozhodne říct své „ANO“ moderátorovi Michalu Hrdličkovi (28). Nebo si je jeho city opravdu jistá?

Když se tenistka Karolína Plíšková (25) a bývalý sporťák Michal Hrdlička (28) dali loni dohromady, nikdo nečekal, že to mezi nimi bude takhle vážné. Jenže tihle šokovali své okolí tím, že se letos v červnu rozhodli ztvrdit svou lásku zásnubním prstenem.

je si Karolína opravdu jistá, že je to ten pravý?

Vše ale vzalo tak rychlý spád, že nejde nepřemýšlet nad tím, zda za tím nestojí něco jiného než jen nehynoucí láska.

Opravdu ji miluje?

První, co nás napadá, je to, zda je Michalova láska ke Karolíně opravdu tak velká.

Přeci jen se jedná o jednu z nejúspěšnějších českých tenisek, která si ročně vydělává až sedmiciferné částky. A co víc, Hrdlička jí začal dělat i manažera, na své budoucí nevěstě tak vlastně dost vydělává.

Zajistí si tak život v luxusu do konce života. Komu by se to nelíbilo? Ví, jak na to Hrdlička se ale uměl pojistit i jinak. Podobně jako jeho bývalá partnerka a moderátorka Lucie Borhyová (39) totiž navrhuje a prodává šperky, konkrétně náramky.

A má s nimi úspěch. Je to ale tím, že zkrátka ví, jak dělat byznys, nebo jdou na dračku proto, že zákazníky slyší na jméno partnera slavné tenistky? Ať je to jak chce, Hrdlička se zřejmě snaží udržet dobré bydlo jak jen to jde, a tak se vzdal i bujarých večírků a flirtování s ostatními ženami. Karolína z toho musí být určitě na větvi a věřit, že je to ten pravý.

Nezbývá, než doufat, že se v něm tahle půvabná sportovkyně neplete a nebude pak ronit krok odýlí slzy..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden