Můj čas na kafíčko

Karolíny Slunečkové se zmocnila panika poté, co kolegyně zemřela na rakovinu!

Můj čas na kafíčko

Do poslední chvíle věřila, že krutou nemoc podaří a bude zase hrát.

Byla atraktivní, elegantní, zkrátka pravá dáma. Měli ji rádi diváci i kolegové. Žila pěkným a spokojeným životem, ale pak přišla předčasná smrt. Karolina Slunéčková (†49) si ji sama předpověděla.

Herečka Karolina Slunéčková (†49) vyrůstala jako malá v Sudetech. Probíhala druhá světová válka a ona musela chodit do německé školy. Už v raném věku v sobě měla sklony předvádět se a hrát si. S kamarádkami si pro sebe inscenovaly různé pohádky a kostýmy si půjčovaly ze šatníků svých maminek.

Měla odvahu vydat se do světa!

Od dvanácti let chodila Karolina do baletu. Důležitá změna v jejím životě přišla už v patnácti. Tehdy se rozhodla hrát divadlo. Ze severních Čech, kde žila s rodiči, se vydala do Českých Budějovic, kde se mohla uplatnit jako elévka.

Loučení s otcem a matkou bylo dojemné a stalo se jednou z nejvíce emotivních vzpomínek. „Dobře si pamatuji

Zbývá vám 80% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden